kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 08:54

Ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Γριμπαβιώτης ξανά υποψήφιος με τον Γιώργο Μαρκόπουλο

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

 Σπύρος Γριμπαβιώτης

Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας & Αντιπρόεδρος Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης 

Αυτή η πόλη που ζούμε και ονειρευόμαστε έχει πολλά να δώσει σε εμάς και στις επόμενες γενιές. Οι στόχοι, οι επιθυμίες και οι εξαγγελίες χωρίς σχεδιασμό, γνώση και εργατικότητα είναι απλώς όνειρα. Λόγια άνευ ουσίας. Και ο κόσμος έχει κουραστεί από τα μεγάλα λόγια. Εμείς αντιθέτως δουλεύουμε με σύνεση και προγραμματισμό σε όλους τους τομείς, όπως και στο κρίσιμο τομέα της Πολιτικής Προστασίας. Πρέπει και είμαστε ένα βήμα μπροστά καθώς η ασφάλεια των πολιτών είναι το κυριότερο μέλημά μας. Επίσης, νέες υποδομές τόσο για τα βρέφη και τα παιδιά όσο και για την τρίτη ηλικία είναι στις προτεραιότητές μας, προσφέροντας διαρκώς σε αυτές τις τόσο ευαίσθητες ηλικίες μεγαλύτερες ανέσεις. Δεν περιμένουμε τις κατάλληλες συνθήκες… Τις δημιουργούμε.. Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί κάνει κατάθεση ψυχής κάθε μέρα. Είναι άριστος γνώστης Διοίκησης και Εποπτείας και αφιερώνει την ζωή του, 24ώρες το 24ώρο, στην πόλη και τους πολίτες της. Πολλές φορές με ρωτάνε «πότε κοιμάται ο Δήμαρχος;» Ποτέ, είναι η απάντηση γιατί τιμάει την εντολή που του έδωσαν οι πολίτες και έτσι είναι Δήμαρχος πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, όπως το είχε προεκλογικά υποσχεθεί και το τήρησε. Όπως και όσα άλλα υποσχέθηκε. Μαζί με αυτόν και εμείς, υπηρετώντας το Γαλάτσι με ήθος και εντιμότητα… Το Γαλάτσι του αύριο με κέντρο τον άνθρωπο! 


Σύντομο βιογραφικό: 

Ο Σπύρος Γριμπαβιώτης κατάγεται από την Άρτα και κατοικεί στο Γαλάτσι με τη σύζυγό του και τον γιό τους. 

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς Διευθυντές Τραπέζης που έχουν περάσει από την περιοχή μας, πάντοτε χαμογελαστός και εξυπηρετικός. Διετέλεσε Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας, του καταστήματος Λαμπρινής, όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Για 33 χρόνια υπηρέτησε με ήθος, ζήλο και αγάπη για τη δουλεία του και εργάστηκε σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας (ταμίας, προϊστάμενος καταθέσεων, εντεταλμένος προσωπικού, Υποδιευθυντής και Διευθυντής). 

Πριν ξεκινήσει ως Υπάλληλος Τραπέζης, δοκίμασε τις ικανότητές του μέσα από διάφορα επαγγέλματα. Ναυτικός, ελαιοχρωματιστής, εργάτης σε εργοστάσιο πλαστικών, κομπάρσος σε ταινίες, ιδιωτικός ντεντέκτιβ, ταξιτζής. Η εργασία δεν τον φόβισε ποτέ και πάντα πίστευε πως η δουλειά πάντα κερδίζει, χωρίς εγωισμούς και προκαταλήψεις! 

Καθημερινά είτε στον Δήμο είτε σε εθελοντικό επίπεδο εργάζεται για το κοινό καλό, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Στις τελευταίες εκλογές, έβαλε υποψηφιότητα και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος, με Δήμαρχο τον Γιώργο Μαρκόπουλο. Είναι Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία και παράλληλα Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης.

 

Last modified on Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 09:01

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi