kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 17:53

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βερούλης συνεχίζει ως υποψήφιος στο συνδυασμό του Γιώργου Μαρκόπουλου

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Γιάννης Βερούλης

Φωτογράφος - Ελεύθερος Επαγγελματίας 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ζω στο Γαλάτσι. Στην πόλη που μεγάλωσα, πήγα σχολείο και εξελίχθηκα επαγγελματικά. Το όνειρό μας για τον Δήμο μας, είναι κοινό… Μια πόλη με ίσες ευκαιρίες για όλους, με υποδομές τις οποίες θα κληρονομήσουν οι νέες γενιές, με καινοτόμες ιδέες, με πολιτιστικές δράσεις, με πολύ αθλητισμό. Μια ομάδα που δουλεύει σκληρά για να πετύχει πάντα µε συνέπεια, προγραμματισμό και ειλικρίνεια προς τον πολίτη. Συνεχίζουμε το έργο μας για να μεταμορφώσουμε το Γαλάτσι, όπως όλοι το έχουμε οραματιστεί. Μια φιλική, έξυπνη, αειφορική, ανθρώπινη πόλη. 

Συνεχίζω με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο για πολλούς λόγους. Είναι αληθινός, αεικίνητος και έχει καταφέρει να είναι Δήμαρχος και φίλος ταυτόχρονα. Δεν είναι ο τυπικός Δήμαρχος με το κουστούμι που κάθεται πίσω από το μεγάλο γραφείο και δίνει εντολές. Εργάζεται ακατάπαυστα. Είναι έξω στα έργα, στα προβλήματα του κόσμου βάζοντας προτεραιότητα την ανάγκη όλων ανεξαιρέτως των πολιτών, χωρίς να ασχολείται με την μικροπολιτική. Είναι ένας αποτελεσματικός Δήμαρχος, της διπλανής πόρτας. 


Σύντομο βιογραφικό: 

Ο Γιάννης Βερούλης γεννήθηκε το 1957 στο Γαλάτσι όπου μεγάλωσε και κατοικεί έως σήμερα. 

Με μεγάλο πάθος για τον αθλητισμό ασχολήθηκε µε τον στίβο και το ποδόσφαιρο (Α.Ο. Γαλατσίου) για πολλά χρόνια. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πατρών για 2 χρόνια και το Πανεπιστήμιο Αθηνών για 1 χρόνο, στο Βιολογικό Τμήμα. 

Τα νεανικά του χρόνια τον βρήκαν υπάλληλο του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, στον οποίο δούλεψε για 10 χρόνια ενώ ταυτόχρονα είχε ξεκινήσει να κάνει δειλά τα πρώτα του βήματα στο μεγάλο του χόμπι, την φωτογραφία. 

Αυτό το χόμπι έγινε επάγγελμα όπου εδώ και 38 χρόνια διατηρεί ένα από τα ποιοτικά στούντιο φωτογραφίας στην Ελλάδα, επί της οδού της Λεωφόρου Βεΐκου. Παράλληλα έχει επεκταθεί και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. 

Για τρία χρόνια (2014-2017) διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου» ενώ μέχρι σήμερα είναι μέλος του. Επίσης, είναι μέλος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Γαλατσίου αλλά και της Οικονομικής Επιτροπής .

 

Last modified on Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 17:57

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi