kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 19:19

Το είδαμε κι αυτό: Δήμαρχος έγινε graffiti στο δήμο όπου διοικεί...

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Πρώτη φορά στα χρονικά γίνεται graffiti κάποιος δήμαρχος στο Γαλάτσι, αν και πιστεύουμε ότι είναι και πανελλήνια πρωτοτυπία το γεγονός αυτό. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης προς το ξημέρωμα της Παρασκευής. Ο Κος Μαρκόπουλος μόλις ειδοποιήθηκε, η πρώτη του ερώτηση ήταν χαριτολογώντας, αν τον ζωγράφισαν με κινητό τηλέφωνο.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες από την αντιπολίτευση με πρώτο και καλύτερο τον κο Ζώμπο που κατηγόρησε τον αντιδήμαρχο παιδείας, κο Μάνο Ελευθερίου, ότι αυτός το έκανε διότι γνωρίζει πολύ καλά τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

Ο κος Ελευθερίου κατηγόρησε τον κο Δαβίλλα, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, ότι το έκανε αυτός για να βλάψει την εικόνα του δημάρχου, επικαλούμενος ότι στη θέση του τωρινού graffiti, υπήρχε ένα του Παναθηναϊκου, γνωρίζοντας φυσικά ότι οι πρώην καλοί φίλοι πλέον ούτε που κοιτάζονται.

Ο κος Κιούπης πάντως ανέφερε σε πηγαδάκι ότι ο κος Μαρκόπουλος γράφτηκε στο GLAC, διάσημη ομάδα της Hip Hop πανελλαδικά με έδρα στο Γαλάτσι που ασκεί μεγάλη επιρροή σε κοινό που δεν ψηφίζει ποτέ, με αντάλλαγμα να του φτιάξουν το graffiti και να γίνει πάλι ντόρος γύρω από το όνομα του.

Η κα Μπακάλου μάθαμε ότι ως νομικός έχει ξεσκονίσει τα βιβλία της για να μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο δημοτικό συμβούλιο, αν και σκέφτεται πολύ να σταθεί πάνω από ένα λεπτό στο θέμα διότι θεωρεί ψεκασμένο όποιον ανοίξει τη συζήτηση.

Το graffiti έτσι για την ιστορία, έγινε σε ένα τοίχο στις μπασκέτες που είναι στην Ιπποκράτους.

Πηγή: tokoulouri.gr

ok2

Το κείμενο είναι σατιρικό 

 

Last modified on Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 19:26

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi