kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 09:24

Τους δώσαμε την ιδέα για τον τελικό του Survivor στο Γαλάτσι ή το γνωρίζανε από πριν και δε μας το έλεγαν…

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ακούγονται πολλά ότι ο ημιτελικός & ο τελικός του επιτυχημένου Reality Show ‘’Survivor’’ θα γίνει στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι. Ο δήμος δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα και γι’ αυτό περιμένουμε. Όχι ότι δε θα κοιμηθούμε το βράδυ ή δε θα φάμε το φαγητό μας (έχουμε πολλά περισσότερα προβλήματα να ασχοληθούμε) αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μία διαφήμιση για το Γαλάτσι μας.

Ειδικά αν ‘’εκμεταλλευτούμε’’ την τηλεοπτική έκταση που θα πάρει ο τελικός αναδεικνύοντας το φεστιβάλ του καλοκαιριού που θα είναι στην αρχή και αν μπούνε χρήματα και στο ταμείο του δήμου από τις δύο αναμετρήσεις η υπεραξία που θα αποκτηθεί θα είναι τεράστια για τα δεδομένα.

Συνεργασία Χρυσή Ευκαιρία & inGalatsi

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω ότι ως inGalatsi, γράφοντας το γνωστό πλέον σατιρικό άρθρο για το υποτιθέμενο status του δημάρχου Γαλατσίου το οποίο πίστεψαν για αληθινή είδηση οι συνεργάτες της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου στο απίστευτο ρεπορτάζ της εκπομπής και πήρε τόση έκταση, αναρωτιόμαστε, αστειευόμενοι φυσικά, αν τους βάλαμε εμείς την ιδέα στο μυαλό της παραγωγής ή αν υπήρχε ως σενάριο το οποίο το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό οι συντελεστές και ο Γιώργος Μαρκόπουλος.

ok3

Κάποιοι πάντως φίλοι της σελίδας μας στο facebook μας λένε ‘’προφήτες’’ κι ότι εφαρμόσαμε το νόμο της έλξης και του σύμπαντος με το σατιρικό μας άρθρο

Αξίζει πάντως να διαβάσουμε ξανά το σατιρικό άρθρο που είχαμε γράψει τότε για τον τελικό του survivor και το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

 

Δείτε το σατιρικό άρθρο: Γιατί το Survivor ευχαριστεί το δήμαρχο Γαλατσίου στο τέλος κάθε εκπομπής;

Και δείτε και στη συνέχεια το ρεπορτάζ στο video: Στο κλειστό του Γαλατσίου ο τελικός του Survivor το οποίο στο 3ο λεπτό δείχνει το ''status'' του δημάρχου Γαλατσίου.

 

 

 

Last modified on Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 09:43

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi