kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 14:20

Θέσεις εργασίας σε Unesco Πειραιώς & Νήσων, Ολυμπιακή Ζυθοποιία και Παιδικά Χωριά SOS

Written by
Rate this item
(0 votes)

Όμιλος UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την υλοποίηση Πράξης «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: α) Κοινωνικό Παντοπωλείο, β) Παροχή Συσσιτίου, γ) Κοινωνικό Φαρμακείο» Δήμου Πειραιά (ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΛΙΜΑΝΙΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ) με κωδικό ΟΠΣ (MIS): 5001316,στην περιφερειακή Ενότητα Πειραιά στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθεί ανά κοινωνική δομή, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α) με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

  • 2 ΔΕ Διοικητικό προσωπικό
  • 2 ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό
  • 5 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί
  • 1 ΠΕ Φαρμακοποιός
  • 2 ΔΕ Μάγειρας
  • 2 ΥΕ Βοηθός Μάγειρα
  • 2 ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση με κωδικό ΣΟΧ.5και να την υποβάλουν από 8/3/2017 έως και 17/3/2017, και ώρες 10.00-14.00 είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 210 & ΘΗΣΕΩΣ 1, ΝΙΚΑΙΑ, απευθύνοντάς την στον ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCOΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ υπόψιν κ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΩΝΙΤΗ & κα ΕΥΑ ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 2104967757). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για να διαβάσετε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε., μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Carlsberg, στο πλαίσιο κάλυψης εποχιακών αναγκών, αναζητά:

Sales Representative On Trade

Ηράκλειο

6/3/2017

Sales Representative On Trade

Χανιά

6/3/2017

Packaging Maintenance Supervisor

Ritsona

3/3/2017

 

 

Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος

Tα παιδικά χωριά SOS Ελλάδος ζητάνε Γραμματέα για την Αλεξανδρούπολη.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο ΤΕΙ Διοικητικής Κατεύθυνσης ή Ιδιωτική σχολή Γραμματέων
  • Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών
  • Ικανότητα κρίσης, οργανωτικότητα, δέσμευση στην τήρηση του απορρήτου, ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης διαπροσωπικών σχέσεων
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ (Word, Excel, Internet) Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας,
  • Εκπληρωμένες Στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άρρενες)

Παρακαλούμε αποστείλατε άμεσα βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Καταληκτική ημερομηνία 13/03/2017.

Πηγή: http://edujob.gr

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi