kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 13:00

Άγγελος Νικόπουλος: Αν τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να δώσουν λύσεις στα καθημερινά σου προβλήματα, δεν θα τις δώσουν ούτε και τώρα

Rate this item
(0 votes)

 Λίγα Λόγια και Σταράτα

Αγαπητοί φίλοι, Λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές που θα κρίνουν την τύχη και την πορεία της πόλης μας για τα επόμενα 5 χρόνια, έχετε ήδη πλήρη εικόνα του προεκλογικού σκηνικού. Κάποιοι αρκούνται να αυτοδιαφημίζονται μοιράζοντας διορισμούς, χαμόγελα, υποσχέσεις, ευχές, φιλανθρωπία, καλοσύνη. Όμως, πόσο ωραίο θα ήταν, αν όλα αυτά ήσαν αληθινά και ειλικρινή !!!

Αντίθετα κάποιοι άλλοι σχεδιάζουν, μελετούν, οραματίζονται, παρουσιάζουν πρόγραμμα και προτείνουν λύσεις !!!

 

Φίλη Συνδημότρια - Φίλε Συνδημότη,

Μην πέσεις πάλι στην παγίδα. Θυμήσου τι σου έλεγαν τα ίδια πρόσωπα πριν 4 ή περισσότερα χρόνια και κοίτα γύρω σου. Σκέψου ότι οι παροχές και οι προσωπικές διευκολύνσεις που σου (ξανα)τάζουν σήμερα, υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, υποθηκεύουν το μέλλον κάθε επόμενης γενιάς και καταδικάζουν την νεολαία μας. Συλλογίσου και μέτρησε πόσο σε σέβονται από το ξεροκόμματο ελπίδας που σου πετούν παραμονές των εκλογών. Είμαι το ίδιο απογοητευμένος, όπως και εσύ, από την νοοτροπία, την συμπεριφορά και την απραξία όσων μας διοικούν και από τα πρόσωπα που βρίσκονται συνεχόμενα στα κοινά του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια.

Αν τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να δώσουν λύσεις στα καθημερινά σου προβλήματα, δεν θα τις δώσουν ούτε και τώρα.

 Αισθάνομαι το ίδιο αγανακτισμένος και προδομένος από όσους πίστεψα και στήριξα με την ψήφο μου για την μιζέρια, την ανυπαρξία και την αναλγησία του κράτους και την κατάργηση των δικαιωμάτων των πολιτών. Και είμαι θυμωμένος με αυτούς που κρυφά ή φανερά εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν.

 Θέλω, όπως και εσύ, λύσεις, στην καθημερινότητα μου, για τα τοπικά προβλήματα, καλύτερη ποιότητα ζωής, πράσινο, κοινωνικές παροχές, παιδεία, πολιτισμό, αθλητισμό και πάνω από όλα ΣΕΒΑΣΜΟ του Δήμου προς κάθε Γαλατσιώτη.

Είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Πρωτονοτάριο, γιατί πιστεύω ότι ο αυτοδημιούργητος αυτός Γαλατσιώτης είναι ο περισσότερο άξιος και ικανός να διοικήσει τον Δήμο μας.

 Αποφάσισα να πάψω να είμαι ο πολίτης που αποδέχεται με απάθεια τα όσα συμβαίνουν (ή δεν συμβαίνουν γύρω του), γιατί η απογοήτευση πρέπει να γίνει δράση και να πάψει να είναι παθητικότητα.

Έβγαλα από το λεξιλόγιο μου τις φράσεις «δεν βαριέσαι», «και τι έγινε», «κάποια μέρα θα γίνει» και δεν συμβιβάζομαι με το λιγότερο από αυτό που μας αξίζει και από αυτό για το οποίο πληρώνουμε καθημερινά σαν πολίτες και δημότες.

Αν και εσύ αισθάνεσαι το ίδιο, δώσε μου με την ψήφο σου την δυνατότητα να δυναμώσουμε την φωνή μας και να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα, το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας.

Η μοναδική υπόσχεση που σου δίνω είναι πως δεν θα είμαι ο συμβιβασμένος, ο βολεμένος και ο συστημικός, ούτε αυτός που για πολιτικές σκοπιμότητες θα χαϊδεύει αυτιά, θα κάνει χατίρια ή θα κρύβει κάτω από το χαλί τα προβλήματα.

Θα είμαι ο εκπρόσωπος σου που τεκμηριωμένα και δυναμικά θα σε ενημερώνω και θα μάχομαι έντιμα διαρκώς για το καλύτερο, ΔΙΧΩΣ να μετατρέψω το ψέμα σε αλήθεια, την άρνηση σε θέση και την ενασχόληση με τα κοινά, σε επάγγελμα.

Άγγελος Νικόπουλος Δικηγόρος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Read 1833 times Last modified on Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 12:42

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi