Κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν άμεσα στο σημείο, επικρίνοντας τον εργολάβο για αμέλεια και προχειρότητα, αφού – όπως μας είπαν – ο χώρο γύρω από τη λεύκα σκάφτηκε χωρίς να γίνουν έργα αντιστήριξης.
Στο σημείο έφθασε άμεσα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Κ. Ζώμπος, ο οποίος άκουσε τα εξ αμάξης από τους εξαγριωμένους κατοίκους. “Τι δουλειά έχετε να κάνετε ποδηλατρόδρομους και αναπλάσεις, την ώρα που ο κόσμος πεινάει; .... Λεφτά για ποδηλατόδρομους βρίσκεται, για τους συμβασιούχους δεν μπορείτε να βρείτε;... Ακόμη δεν ξεκίνησε το έργο και άρχισαν να πέφτουν τα δέντρα... Προετοιμάζετε το έδαφος για το υπόγειο πάρκινγκ, αλλά δεν θα σας περάσει...” ήταν μόνο μερικά από τα πιο ήπια σχόλια που καταγράψαμε. Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία, η οποία αναζήτησε τον εργολάβο, ειδοποιημένη προφανώς από τους κατοίκους.
Δυστυχώς, είναι φανερό από την αρχή της εκτέλεσης του έργου ότι επικρατεί προχειρότητα. Ήδη δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης με τους οποίους συνομιλήσαμε σήμερα, προτίθενται να προχωρήσουν σε έλεγχο της σύμβασης που έχει υπογραφεί με τον εργολάβο και να παρακολουθούν όλες τις εργασίες βήμα προς βήμα, προκειμένου να διασφαλίσουν την καλή εκτέλεση του έργου.
Πηγη: g-magazine.gr