kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011 12:44

'' ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ '' ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Written by
Rate this item
(0 votes)

Τώρα που έχουμε – επιτέλους – Πρωθυπουργό Τραπεζίτη, μπορώ κι εγώ πλέον να αφοσιωθώ απερίσπαστος στα του Δήμου Γαλατσίου…. Μπρρρρρρρρρρ! Ανατσουτσούριασα χθες, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, μόλις ο Δήμαρχος δήλωσε ότι βγαίνει στην …Αντεπίθεση! Κουράγιο, παιδιά, θα το αντέξουμε κι αυτό!

Θαύμα, θαύμα! Στην …ντιβανοκασέλα που βρίσκεται στο πρώτο γραφείο αριστερά του 1ου ορόφου του Δημαρχείου βρέθηκαν 70 χιλιάδες ευρώ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών! Ο συμπαθής υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας που προσπάθησε να εξηγήσει το …«θαύμα» της …ντιβανοκασέλας, το μόνο που πέτυχε ήταν να μας πείσει ότι είχε απόλυτο δίκιο η Αυλωνίτη όταν έλεγε ότι λεφτά υπήρχαν και δεν τα έδιναν στο Μανιάτη για να τον …σαμποτάρουν!

Οι συμβασιούχες των Παιδικών Σταθμών έληξαν την επίσχεση εργασίας αμέσως μόλις πληρώθηκαν μισθούς 3 μηνών και οι σταθμοί άρχισαν να λειτουργούν και πάλι. Ασπιρινούλα στο βαριά ασθενή, αλλά προς ώρας βολεύτηκε η κατάσταση… Με την ευκαιρία αυτή να σας ανακοινώσω ότι κλείνει ο 2ος Παιδικός Σταθμός και τα παιδάκια μεταφέρονται στον Βρεφονηπιακό στον Άγιο Σπυρίδωνα (λέτε αυτό να εννοούσε ο Δήμαρχος όταν μιλούσε περί …Αντεπίθεσης;). Η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου ας φροντίσει να λάβει υπόψιν τη «χωροταξική κατανομή» που ανέφερε ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μαγκανάρης…

Η γραμμή 624 επανέρχεται! Ένα λεωφορείο ανά μία ώρα και κόστος 160.000 ευρώ, ενώ μέχρι προ ολίγων μηνών πληρώναμε 150.000 ευρώ για δύο γραμμές (623, 624) και με συχνότερη διέλευση. Στα πλαίσια της …Αντεπίθεσης, η υποβάθμιση είναι σταθερή και με ανοδικούς ρυθμούς!

Φτώχιες το Αθλητικό! Ούτε τη ΔΕΗ δεν μπορεί να πληρώνει κι ανέλαβε ο Δήμος την οικονομική υποχρέωση… Του άλλαξαν τα φώτα του Άλσους, κυριολεκτικά!

«Όχι στο χαράτσι» λέει ο Δήμος Γαλατσίου και αναλαμβάνει να στείλει ομαδικές προσφυγές των δημοτών στη ΔΕΗ… Αναρωτιέμαι, όμως, τι σόι «επανάσταση» είναι αυτή, όταν αφήνει τον πολίτη να τα βγάλει πέρα μόνος του όταν χτυπήσει την πόρτα το συνεργείο της ΔΕΗ για να του κόψει το ρεύμα; Επανάσταση γιαλαντζί μυρίζομαι!

Όλα του Δήμου δύσκολα και το Άλσος ...δασικό αναδασωτέο! Θα κλείσει τη Βεΐκου ο Δήμαρχος, εάν η Δασική επιμείνει στο γκρέμισμα των εγκαταστάσεων… Κυριάκο ψυχραιμία… Με τόσες «επαναστάσεις» μαζί μπορεί να βαρυστομαχιάσεις… Άσε που είναι παράνομο να κλείνεις την κεντρική λεωφόρο… Το ίδιο παράνομο όπως το να πας με τσαμπουκά και να κατεβάσεις την κεραία κινητής… Σωστά;;;

Κούλη, γερά με τσαμπουκά! Να κατεβάσουμε τις παράνομες κεραίες εδώ και τώρα! Δήμαρχε, βάλε το Συνταξιούχο Κομάντο στην Επιτροπή για τις Κεραίες, να πάρει η ομάδα τα πάνω της!

Το πολιτικό του στίγμα, το δίνει ο καθένας στο Δημοτικό Συμβούλιο με την ψήφο του, είτε αφορά τις κεραίες, είτε την αύξηση των τελών, είτε την εκλογή του Συμπαραστάτη, στα μικρά και τα μεγάλα… Συνεπώς, τα πολιτικά λογύδρια απ’ όπου κι αν προέρχονται, εάν δε συνοδεύονται με πολιτική ψήφο, είναι κενά και δεν πείθουν... 


Πηγη: g-magazine.gr

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi