kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 10:15

Το δόγμα, ο Henry Kissinger, ο Adolf Hitler και το Codex Alimentarius

Written by
Rate this item
(0 votes)
Ο 89χρόνος Χένρυ Κίσινγκερ κρούει τα τύμπανα του πολέμου και δηλώνει απροκάλυπτα πως, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στρέψει το βλέμμα τους, όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα ο...
Μπάρακ Ομπάμα, στον Ειρηνικό Ωκεανό την Κίνα και την Ρωσία, και με το Ισραήλ να ασχολείται με το Ιράν. Με περίσσια υπεροψία μάλιστα λέει "Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει την στρατιωτική της δύναμη και στην Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της από την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση, έτσι έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να πουλήσουν νταηλίκι. Είμαστε σαν τον ελεύθερο σκοπευτή που αφήνει το θύμα του να πάρει το όπλο και αμέσως τον εκτελεί"
Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε πει το αμίμητο "Σήμερα η Γερμανία είναι δική μας, αύριο όλος ο κόσμος"

Το δόγμα του Χένρυ Κίσινγκερ και κατ΄ επέκταση της Αμερικής "Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε την τροφή και ελέγχετε τους ανθρώπους" Εσωκλείνει την ίδια ματαιοδοξία με του Αδόλφου Χίτλερ. Το τελευταίο θύμα η Λιβύη τώρα έχει σειρά η Συρία και το Ιράν το έχουν αφήσει για το Ισραήλ όσο αναφορά τα πετρέλαια.
Με τον "Διατροφικό Κώδικα - Codex Alimentarius" που έχει αρχίσει να εφαρμόζονται στις ΗΠΑ θα ελέγξουν και την τροφή στις αποικίες τους όπως θα γίνει η Ευρώπη. Η Ευρώπη μάλιστα αναφέρει στην πρόσφατη συνέντευξη του "ξέρει τι έρχεται και γιαυτό τον λόγο θέλει να επισπεύσει την πλήρη ενοποίηση της για να αντιμετωπίσει την κρίση ως ένα ενιαίο κράτος"
Το 1994 ο Χένρυ Κίσινγκερ είχε πει "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας". Με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα οι στόχοι όλοι έχουν επιτευχθεί στο ακέραιο !
Η Αμερική έχει τον κατάλληλα εκπαιδευμένο στρατό και τα πιο προηγμένα όπλα για να επιβάλει την θέληση της. Μόνο μια υπερδύναμη όπως η Αμερική θα μπορέσει να αντεπεξέλθει σε μια τέτοια σύγκρουση και τελικά να νικήσει.
Σε ομιλία του ο Bill Gates παραδέχτηκε κυνικά πως ο πληθυσμός της Γης θα πρέπει να μειωθεί κατά 90% .
Η υπεροψία σε όλο της το μεγαλείο !
Ο θεός μόνο μπορεί από δω και πέρα να φυλάξει τα δημιουργήματα του πάνω στην Γη. Οι ομοιότητες του τότε με το τώρα τρομάζουν. Η Τεχνολογία από τότε έχει κάνει άλματα και τα όπλα που υπάρχουν πια είναι ικανά να εξολοθρεύσουν εκατομμύρια ανθρώπων χωρίς καμία διάκριση.
Last modified on Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 14:15

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi