kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Γίαννης Τράπαλης

Γίαννης Τράπαλης (9)

giannis-trapalis

Πολλοί μου λένε πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πολλοί επιλέγουν το συνδυασμό που θα ψηφίσουν, βάση συγγένειας, γνωριμίας ή λόγω κάποιας υποχρέωσης προς συγκεκριμένο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. 

Θα μπορούσαν όλα αυτά να γίνουν εν μέρει κατανοητά σε μια άλλη εποχή.

Διανύουμε τον 4ο χρόνο της πιο σκληρής πολιτικής που έχει επιβληθεί σε χώρα μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Τα κριτήρια επιλογής πλέον δεν μπορούν να είναι ίδια.

Οι δημότες πρέπει πλέον να αντιληφθούν ότι ο Δήμος υπάρχει για την προστασία των Δημοτών του και όχι για την «εξυπηρέτησή τους». Καταλαβαίνετε τι εννοώ φαντάζομαι.

giannis-trapalisΟ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου, Γιάννης Τράπαλης, παρουσιάστηκε ακόμα μια φορά έτοιμος να διεκδικήσει και να εισηγηθεί τη διαφορετικότητα στο Γαλάτσι. Στην παρουσίαση του προγράμματος της δημοτικής παράταξης <<Μαζί μπορούμε για το Γαλάτσι>>, ως ένας από τους βασικούς ομιλητές, μιλήσε για τα φλέγοντα ζητήματα της υγείας και της παιδείας, προβάλοντας νέες και καινοτόμες ιδέες για την περιοχή μας. Περισσότερα θα δείτε στο βίντειο που ακολουθεί. 

giannis-trapalis

ΑΞΟΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ

Μέρος Β΄  ΤΡΑΠΑΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΙΙΙ. Δημοτικό οδοντιατρείο:

Καινούργια κοινωνική υπηρεσία που δεν υπάρχει μέχρι σήμερα

α. εφαρμογή πρόληψης

β. ανακούφιση πόνου και επείγουσα θεραπεία στις ομάδες δημοτών που αναφέραμε πιο πάνω.

γ. συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής για ετήσια προληπτική εξέταση όλων των μαθητών δημοτικών σχολείων.

Επειδή αυτό αναγνωρίζουμε ότι γίνεται εν μέρει, εμείς ζητούμε ταυτόχρονη καταγραφή στατιστικών δεδομένων. Κάθε δημοτική αρχή οφείλει να παραδίδει στην επόμενη τα στατιστικά δεδομένα προς αξιοποίηση, και αξιολόγηση των προγραμμάτων. Τα προγράμματα οφείλουν να έχουν συνέχεια.

giannis-trapalis

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Μαζί μπορούμε για το Γαλάτσι» του Μανώλη Πρωτονοτάριου,  Γιάννης Τράπαλης οδοντίατρος, είναι και πάλι υποψήφιος με την «Ανεξάρτητη Οδοντιατρική Φωνή» στις εκλογές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής που θα διεξαχθούν στις 30-31 Μαρτίου 2014 στα γραφεία του συλλόγου Νικηταρά 8-10 Αθήνα.  

Η Ανεξάρτητη Οδοντιατρική Φωνή ιδρύθηκε από ελεύθερους επαγγελματίες οδοντιάτρους το 2011 και κατέλαβε μια έδρα στο ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου. Δεν στηρίχθηκε από κανένα κόμμα και δεν είχε αναλάβει ποτέ δεσμεύσεις προς τρίτους, παρά μόνο προς τους ελεύθερους επαγγελματίες οδοντιάτρους, που την ανέδειξαν στο ΔΣ.

giannis-trapalisΟ υποψήφιoς δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με την παράταξη <<Μαζί μπορούμε για το Γαλάτσι>>, Γιάννης Τράπαλης, παρουσίασε τις απόψεις του σε εκπομπή του kontra channel με θέμα τις δημοτικές εκλογές. Για ακόμα μια φορά η ρεαλιστική και ταυτόχρονα σκληρή στάση του κου Τράπαλη, σε πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην περιοχή μας, προβληματίζουν τους δημότες και φέρνουν σίγουρα σε δύσκολη θέση το δήμαρχο Γαλατσίου. Ο κος Τσίρος προτιμάει απ' ότι φαίνεται να κρατάει αποστάσεις από τη συνεχή κριτική του κου Τράπαλη, ακολουθώντας μία σιωπηρή τακτική που σίγουρα, υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του κατά τη γνώμη μας πάντα, ''δε θα άφηναν κουβέντα να πέσει κάτω''. Παρακολουθήστε το βίντεο με τις τοποθετήσεις του κου Τράπαλη. 

trapalis-stavrianos-alevriti

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με την παράταξη <<Μαζί μπορούμε για το Γαλάτσι>> και οδοντίατρος, Γιάννης Τράπαλης, απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου του inGalatsi.gr, Ηλέκτρας Αλευρίτη. Ο κος Τράπαλης άσκησε κριτική στην παράταξη Τσίρου σε πολλά ‘’καυτά’’ ζητήματα, πρότεινε λύσεις και είπε την άποψη του για τον επικεφαλής της παράταξης που κατεβαίνει, Μανώλη Πρωτονοτάριο, λέγοντας ότι <<ως οδοντίατρος ξέρω να ξεχωρίζω τις ‘’κουφάλες’’ και σίγουρα ο κος Πρωτονοτάριος, δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία>>. 

giannis-trapalis

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψουν από τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές καλείται να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πόλης και σ΄ένα πολύ ασφυκτικό πλαίσιο. Από τη μια, τα περιορισμένα οικονομικά της αυτοδιοίκησης και από την άλλη, οι έντονες κοινωνικές ανάγκες. Το αίτημα για ανθρώπινη πόλη, για το Γαλάτσι των κοινόχρηστων ελεύθερων και αθλητικών χώρων, του δημόσιου σχολείου, των αναπλάσεων σε όλες τις γειτονιές, της παραγωγής πολιτιστικού έργου, της αθλητικής δράσης και της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καλείται να απαντηθεί υπό το πρίσμα των νέων συνθηκών που αντιμετωπίζει όχι μόνο η αυτοδιοίκηση αλλά όλη η χώρα.

giannis-trapalisΑγαπητοί φίλοι και φίλες

Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα πραγματοποιηθούν σε συνθήκες οξυμένης κρίσης. Οι συνέπειες της είναι ορατές σε όλους, σε κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, στις τοπικές επιχειρήσεις, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στην τοπική κοινωνία, στην πόλη μας.
Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο κανένας ενεργός πολίτης δεν μπορεί να μένει αδιάφορος και απαθής. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Κάθε πρωτοβουλία, κάθε συμμετοχή είναι απαραίτητη. Ειδικά όταν αφορά τον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, την πόλη που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi