kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Δήμος Γαλατσίου

Δήμος Γαλατσίου (30)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαλατσίου και της Επιτροπής Κεραιών κινητής τηλεφωνίας Κώστας Τσιρώνης, σε συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 27-11-2013, σε συνεργασία με κλιμάκιο του καθηγητή κυτταρικής βιολογίας και Ραδιοβιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λουκά Χ. Μαργαρίτη και τα μέλη του και καλύπτοντας την ανάγκη μέτρησης επί 24ώρου βάσεως της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην πόλη μας, προχώρησαν στην εγκατάσταση του πρώτου συστήματος συνεχούς μέτρησης της ακτινοβολίας στο Δήμο μας στην περιοχή του Δημαρχείου (Περιβόλια).

panorama-galatsiou

Εγκρίθηκαν 290.000 ευρώ για το Δήμο Γαλατσίου μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για την «Αποκατάσταση ευστάθειας βραχωδών πρανών στην περιοχή Πανόραμα Γαλατσίου», ύστερα από μελέτη που ολοκλήρωσε και κατέθεσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

dimos-galatsiou

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, παρουσία της Νομικής Συμβούλου του Δήμου Χρυσαυγής Γκουβέτσου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνο Κοτσάτο και το Νομικό Σύμβουλο του Υπουργείου Αθλητισμού Χρυσόστομο Σχοινά για να συζητήσουν τη δυνατότητα ενοικίασης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου «ΠΑΛΑΙ» από την ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου), ώστε να αξιοποιηθεί ως έδρα της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια, με ανταποδοτικούς όρους για το Δήμο Γαλατσίου που θα αφορούν στην αξιοποίηση αθλητικών χώρων του ΠΑΛΑΙ από τους αθλητικούς συλλόγους και τις ακαδημίες του Γαλατσίου.

            

 

dimos-galatsiou

Η Τεχνική Υπηρεσία αναγκάστηκε να προχωρήσει στην τοποθέτηση πλαστικών κώνων για την απαγόρευση της στάθμευσης σε όλες τις διαβάσεις επί της Λεωφόρου Βεϊκου, καθώς δεν τηρούνται από τους οδηγούς οι διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

dimarxos-galatsiou-tsiros

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πιλοτική λειτουργία των ΚΕΠ Υγείας σε 14 Δήμους της Ελλάδας

Ο Δήμος Γαλατσίου πρωτοπορεί συμμετέχοντας πιλοτικά στη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και 12 Δήμαρχοι συμμετείχαν από κοινού στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με αφορμή την έναρξη του Προγράμματος  «Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας», που υλοποιείται στο πλαίσιο Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013»  με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

dimos-galatsiou

Στόχος η ασφαλής και γρήγορη αποκομιδή και η μείωση της ηχορρύπανσης

 

Ο Δήμος Γαλατσίου παρέλαβε δύο ολοκαίνουρια απορριμματοφόρα την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014. Η διαδικασία της προμήθειας ξεκίνησε μέσα στο 2013 και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την επίσημη παραλαβή των οχημάτων, τα οποία θα μεγαλώσουν το στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας, συμβάλλοντας παράλληλα τα μέγιστα στη διατήρηση μιας καθαρής πόλης!

wi-fi-dimou-galatsiou

Είκοσι σημεία wi-fi στο Δήμο Γαλατσίου περιλαμβάνει η πρόταση του Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του δήμου για την ανάπτυξη δωρεάν ασύρματου internet, η οποία εστάλη στη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στο πλαίσιο υλοποίησης της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού για τη δημιουργία του Εθνικού Δικτύου Wi-Fi σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για σημεία τα οποία αποτελούν τόπους συνάθροισης κατοίκων και επισκεπτών (πλατείες, πεζοδρόμους κ.α.), σύμφωνα με τα κριτήρια που τέθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

dimos-galatsiou

Ο Τομέας Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου συνεχίζει με δυνατότερους ρυθμούς την εκστρατεία ενημέρωσης των συνδημοτών μας για τον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας, άνδρες και γυναίκες, όσον αφορά τις παθήσεις που μπορούν να δημιουργηθούν από προβλήματα στην καρδιά, στα αγγεία, από τη χοληστερίνη και το κάπνισμα, ειδικά σε όσους είναι από 40 έως 60 ετών.

dimos-galatsiou

ΑΠΟΦΑΣΗ

        Ο Δήμαρχος Γαλατσίου

     Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:

1. Του άρθρου 58  του Ν. 3852/2010  (Φ.Ε.Κ.  Α΄ 87/7.6.2010)

2. Του άρθρου 88 του Ν.  3463/2006 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 114/2006)

3. Toν ισχύοντα Ο.Ε.Υ του Δήμου.

4. Τις υπηρεσιακές ανάγκες όπως  εμφανίζονται σήμερα.

  

Αποφασίζουμε

  

Μεταβιβάζουμε στους Δημοτικούς Συμβούλους του επιτυχόντα συνδυασμού τις ακόλουθες αρμοδιότητες από 13/1/2014 μέχρι 31/8/2014:

fotografia-galatsi

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός
του Δήμου Γαλατσίου
διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα:
 
«1988-2013: 25 χρόνια φωτογραφίας στα Στέκια Νεολαίας»
 
από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2014,
με έργα μαθητών από τα Στέκια Νεολαίας
και σας προσκαλεί στα εγκαίνια
που θα πραγματοποιηθούν
το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, στις 19:30,
στη Στοά του Πολιτιστικού χώρου «Καμίνι».
Σελίδα 1 από 3

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi