kentriko banner omorfos teliko33kosmos

tsiros-galatsi

Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί αυτή την περίοδο οφείλεται στο ότι, βάσει του νόμου που ψηφίστηκε προ ολίγων ημερών από τη βουλή, οι ιατροί του ιδρύματος - πανελλαδικά και όχι μόνο στο Γαλάτσι, όπως ψευδώς επιχειρούν ορισμένοι να διασπείρουν - τίθενται σε διαθεσιμότητα ενός μήνα, ώστε να επιλέξουν εάν θα απασχολούνται αποκλειστικά στο ΙΚΑ ή θα λειτουργούν μόνο τα ιατρεία τους.

Το απόγευμα της  Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου, οι  επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι , δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, φορείς της πόλης, ο τοπικός Τύπος αλλά και δημότες, μετά απο πρόσκληση του Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου, έδωσαν το παρόν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου για να ενημερωθούν απο τον ίδιο σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ για την ενδεχόμενη  αξιοποίηση του Κλειστού Γυμναστηρίου (ΠΑΛΑΙ), σε συνεργασία με το  Δήμο Γαλατσίου  για αθλητικούς και μόνο σκοπούς.

 

kapelis-tsirosΣτο κάλεσμα του Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου για συμπόρευση και ενότητα των πολιτικών δυνάμεων και των πολιτών του Δήμου για το καλό της πόλης μας ανταποκρίθηκε η <<Ανεξάρτητη Ανανεωτική Δημοκρατική Κίνηση Γαλατσίου>> με επικεφαλής το Γεώργιο Καπέλη,Δημοτικό Σύμβουλο και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

kyriakos-tsiros

Αγαπητοί μου φίλοι

Με αφορμή την παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί, για το αν τελικά κατεβαίνω ή όχι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου. 

Η απόφαση μου αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη και οι άνθρωποι που με στηρίζουν και τους στηρίζω για τις ερχόμενες εκλογές είναι υπεύθυνοι και αποφασισμένοι. 

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, 
Συνεχίζουμε την ανανέωση της παράταξης μας με νέα καταξιωμένα πρόσωπα της κοινωνίας μας. Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι μια νέα, δυναμική γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών θα είναι μαζί μας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές.

Δείτε ποιον νέο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και επιχειρηματία του δήμου μας, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος, μέσα από το facebbok.

Η οικονομική κατάσταση που ταλανίζει τη χώρα και την έχει υποβάλλει σε συνεχή ύφεση με απρόβλεπτες διαστάσεις για το μέλλον οδηγεί και σε έντονη κοινωνική κρίση.

Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πλήττεται άμεσα με τις μειώσεις οικονομικών πόρων, τη μείωση προσωπικού, την κατάργηση υπηρεσιών και οδηγείται σταδιακά με γοργά βήματα προς την ακύρωση του κοινωνικού της ρόλου και την απαξίωση του θεσμού του Δήμαρχου και των δημοτικών συμβούλων.

Από την έναρξη της Δημαρχιακής μου θητείας, το 2007, φρόντισα ώστε το Άλσος Βεΐκου να αποκτήσει όλα όσα απαιτούνταν για την άριστη λειτουργία του, έτσι ώστε να αποτελέσει έναν πρότυπο χώρο αναψυχής αλλά και φιλοξενίας αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου.

 

kyriakos tsirosΑνακοίνωση Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

έχω την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσω πρώτα σε εσάς την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος και στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014. Όραμα μας εξακολουθεί να είναι ένα όμορφο και ανθρώπινο Γαλάτσι.

Ήδη μέχρι σήμερα έχουμε κάνει σπουδαίο έργο το οποίο είναι ορατό στην καθημερινότητά μας. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα, έμπρακτα, δίπλα σε όσους μας χρειάζονται. Την επόμενη πενταετία θα συνεχίσουμε τα έργα που έχουμε ήδη ξεκινήσει ή προγραμματίσει και επιπλέον θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας στη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν μεγάλη ανάγκη λόγω της οικονομικής κρίσης. Είμαστε η διοίκηση της ανθρωπιάς και των έργων και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την πορεία αυτή και τη νέα πενταετία, ανανεωμένοι και πιο δυναμικοί, σε πείσμα των δύσκολων καιρών.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Σας περιμένω στο πλευρό μου,

 

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi