Print this page
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 14:15

Αναστασία & Στέλλα κυοφορούν το παιδί του Ματθαίου

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ο,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ τους, ο Ματθαίος και η Αναστασία έχουν πολύ βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά ποτέ δεν κατόρθωσαν να είναι ευτυχισμένοι. Την ίδια στιγμή, ο Ματθαίος βρίσκεται σε σχέση με τη Στέλλα, η οποία θέλει όσο τίποτε άλλο να κάνει οικογένεια μαζί του.

Οπως θα δούμε αυτή την εβδομάδα, ο Ματθαίος με την Αναστασία θα έρθουν πολύ κοντά. Οι δυο τους θα συναντηθούν και το πάθος τους θα ξεχειλίσει: «Μου λείπεις πολύ Αναστασία» της λέει ο Ματθαίος κι αυτή πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος. Η απελπισία μια ανεκπλήρωτης αγάπης και μιας ερωτικής έλξης είναι μεγάλη. Το ζευγάρι φεύγει και πάνε στο ξενοδοχείο που έχει κλείσει ο Ματθαίος. Μόλις μπαίνουν στο δωμάτιο, πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Οι κινήσεις τους πλημμυρίζουν από έρωτα, πάθος και αγάπη. Το ζευγάρι κάνει έρωτα με ένα πρωτόγνωρο πάθος, είναι μαζί μετά από πολύ καιρό και αισθάνονται σαν να είναι η πρώτη τους φορά. Είναι αγκαλιασμένοι και κοιτάζονται σαν να μην υπάρχει αύριο. Η τελευταία φορά που κάνουν έρωτα. Ο Ματθαίος της λέει απλά αλλά αληθινά: «Ο,τι κι αν γίνεται, πάντα στο τέλος σ’ αγαπάω και μ’ αγαπάς». Η Αναστασία απελπίζεται για μια ακόμα φορά: «Η μοίρα δεν μας θέλει μαζί. Φτιάξε τη ζωή σου, προχώρα μπροστά να προχωρήσω κι εγώ. Μόνο πόνο προκαλούμε ο ένας στον άλλον», του λέει.

Ο Ματθαίος γυρίζει στην Κύπρο κι εκεί σκέφτεται τα λόγια της Αναστασίας και αποφασίζει να προχωρήσει με τη Στέλλα. Η Αναστασία ξαναφτιάχνει τη σχέση της με τον Ανδρέα, αλλά οι μέρες περνάνε και το όνειρο που είχε δει με τη μάνα της φαίνεται ότι βγαίνει αληθινό: «Θα κάνεις κι άλλο παιδί», της είχε πει η Κατερίνα. Κι έτσι γίνεται, η Αναστασία ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, περιμένει παιδί και μάλιστα αυτό το παιδί είναι του Ματθαίου. Η Αναστασία είναι πολύ προβληματισμένη. Στην αρχή αναστατώνεται, κάνει διάφορες σκέψεις, αλλά όλοι της συμπαραστέκονται και της λένε ότι πολύ καλά έκανε και ότι πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Ολοι της επισημαίνουν ότι αυτό το παιδί το χρειάζεται για να σταθεί και πάλι στα πόδια της: «Ο Θεός σού πήρε ένα παιδί, ο Θεός σού δίνει ένα άλλο, Αναστασία», της λέει ο Παύλος. Η Αναστασία αρχίζει να σκέφτεται θετικά και φυσικά είναι σίγουρη ότι το παιδί που έχει στα σπλάχνα της είναι αποτέλεσμα του έρωτά της, του μοναδικού, με τον Ματθαίο. Αυτή τη φορά όμως δεν ξέρει τι να κάνει. Θα το πει στον Ματθαίο; Θα αποκαλύψει σε όλους ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που θα φέρει στον κόσμο; Ή θα αφήσει τον Ματθαίο να παντρευτεί τη Στέλλα, ενώ όλοι θα πιστεύουν ότι το παιδί είναι του Ανδρέα με τον οποίο συζεί; Ετσι κι αλλιώς κανείς δεν γνωρίζει για τη νύχτα που βρέθηκε ερωτικά με τον Ματθαίο. Κανείς εκτός από αυτούς τους δύο!..

Στο μεταξύ, όπως έχουμε αρχίσει να βλέπουμε, ήδη η Στέλλα θέλει οπωσδήποτε να κάνει παιδί με τον Ματθαίο. Σε μια πρώτη κουβέντα που του κάνει, ο Ματθαίος είναι ανένδοτος και της ξεκόβει ότι δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί. Ομως η Στέλλα δεν το βάζει κάτω και αρχίζει να καταστρώνει σχέδιο πώς να μείνει έγκυος από τον Ματθαίο, έστω και κρυφά από αυτόν. Μάλιστα, ζητάει και τη συμπαράσταση των δικών του ανθρώπων και εξομολογείται στον Αχιλλέα: «Αχιλλέα μου, ζήτησα από τον Ματθαίο να κάνουμε παιδί, αλλά δεν μου άφησε κανένα περιθώριο. Πες μου σε παρακαλώ τι πρέπει να κάνω. Να τα παρατήσω ή να το παλέψω;», του λέει και ο Αχιλλέας της απαντάει θετικά: «Κοίτα Στέλλα, ξέρω πολύ καλά ότι ο Ματθαίος αγαπάει πολύ τα παιδιά. Το πλήγμα που δέχτηκε είναι πολύ μεγάλο, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι ένα άλλο μωρό θα του κάνει καλό στην κατάσταση που είναι. Μην τον ρωτάς, άσ’ το απλά να γίνει», της λέει, ενώ η κοπέλα φοβάται μήπως μείνει έγκυος και ο Ματθαίος της ζητήσει να κάνει άμβλωση, αλλά ο Αχιλλέας τη διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό ποτέ.

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας με την πρώτη ευκαιρία μιλάει για το θέμα στον Ματθαίο: «Ξέρω πόσο άσχημα είσαι ψυχολογικά και πόσο δύσκολο σου είναι να το παλέψεις. Ο γιος σου ο Δημήτρης είναι στο Λονδίνο. Χρειάζεσαι ένα στήριγμα εδώ, μια οικογένεια. Η Στέλλα σε αγαπάει πολύ. Σε παρακαλώ, κάνε ένα παιδί μαζί της, παντρέψου την», του λέει και ο Ματθαίος του απαντάει θετικά: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, Αχιλλέα», του λέει, όμως όταν ο Αχιλλέας του μιλάει και πάλι για να κάνει άλλο παιδί, ο Ματθαίος του ξεκαθαρίζει: «Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όμως, Αχιλλέα. Εκείνη θέλει μια ολοκληρωμένη οικογένεια, ένα παιδί. Και για μένα το κεφάλαιο αυτό έκλεισε μετά το χαμό του γιου μου».

Από την άλλη πλευρά, η Στέλλα δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε μια εγκυμοσύνη και μάλιστα το λέει και στην Αλεξάνδρα, η οποία τη ρωτάει: «Ωστε σκέφτεται να μείνεις έγκυος κρυφά από τον Ματθαίο;». Η Στέλλα βέβαια επιμένει: «Μα είναι κακό που θέλω να φέρω στον κόσμο τον καρπό του έρωτά μας;», τη ρωτάει και η Αλεξάνδρα της λέει ξεκάθαρα τη γνώμη της: «Ούτε και καλό είναι όμως να το σχεδιάζεις εν αγνοία του. Αλλο αν σου τύχει, όπως έτυχε σ’ εμένα. Δεν θα αισθανθείς καλά εσύ η ίδια μετά».

Η Στέλλα βάζει στόχο να μείνει έγκυος και έτσι επισκέπτεται το γιατρό της για να την καθοδηγήσει πώς θα μείνει σίγουρα έγκυος, καταγράφοντας και θερμομετρώντας τις γόνιμες μέρες της. Στην αρχή απογοητεύεται γιατί δεν μπορεί να τα καταφέρει, όμως στη συνέχεια πετυχαίνει το στόχο της και μένει έγκυος από τον Ματθαίο, την ίδια στιγμή που η Αναστασία περιμένει κι αυτή το παιδί του. Τι θα γίνει όμως όταν αποκαλυφθούν οι εγκυμοσύνες; Η Αναστασία θα ξεπεράσει τους εγωισμούς και θα αποκαλύψει τον πατέρα του παιδιού που περιμένει; Ο Ματθαίος πώς θα αντιδράσει στην εγκυμοσύνη της Στέλλας και πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση της Αναστασίας;

ΤV24

 

Manos

Latest from Manos