Print this page
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 12:35

Η Δήμητρα το σκάει από τον Πάτροκλο ενέργεια που θα της στοιχήσει τη ζωή... Οργισμένος ο Μηνάς όταν μαθαίνει όλη την αλήθεια

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Τα πράγματα για τη Δήμητρα δυστυχώς δεν είναι και τόσο καλά, μιας και καταφέρνει να βρει την ευκαιρία να το σκάσει από το σπίτι του Πάτροκλου που εκείνος την έχει εγκλωβίσει. Όταν όμως εκείνος αντιλαμβάνεται ότι η Δήμητρα το έχει σκάσει γίνεται στην κυριολεξία άγριο θηρίο και βγαίνει εκτός εαυτού και την απειλή φρικτά! Παράλληλα η Δήμητρα εκλιπαρεί τον Νεκτάριο να συναντηθούν για να μιλήσουν. Εκεί του ανακοινώνει ότι τα περιβόητα 2 εκατομμύρια που του είχε αρπάξει και πρέπει να τα επιστρέψει δεν υπάρχουν πλέον και του ζητά λίγη πίστωση χρόνου..

Μέσα στη σειρά μπρούσκο γνωρίσαμε την Δήμητρα που ήταν ένας άνθρωπος αντιδραστικός και στο τέλος δεν υπολόγιζε τίποτα και κανέναν ούτε καν τα ίδια της τα παιδιά. Οι κόντρες μαζί με την κόρη της την Μαρίνα είναι αμέτρητες, ενώ στο τέλος με την αρρωστημένη συμπεριφοράς η Δήμητρα προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα στο κορίτσι. 

Η Δήμητρα έσπειρε στην κυριολεξία πάρα πολλούς ανέμους και θέρισε θύελλες έως και τυφώνες. Η σχέση της με τον Πάτροκλο θα είναι μία σχέση αρρωστημένη που θα της κοστίσει την ίδια της τη ζωή. Η Δήμητρα με τις υποθέσεις τοκογλυφίας του Πάτροκλου θα τα χάσει όλα. Ο Πάτροκλος δεν είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τις επιθυμίες που έχουν οι υπόλοιποι και όσοι βρίσκονται δίπλα του, αλλά το μόνο που σκέφτεται είναι το δικό του συμφέρον και το πως θα περάσει καλά. Ο μόνος άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό του Πάτροκλου ήταν η Δήμητρα και ανέχτηκε τις τρέλες του αλλά και εκείνος είναι τρελός για αυτή. Η απόφαση που θα πάρει η Δήμητρα να φύγει από τη ζωή του ίσως να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή, μιας και ο Πάτροκλος δεν θα την αφήσει να φύγει τόσο εύκολα!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε την Μελίνα με τον Αχιλλέα να προσπαθούν να σώσουν την τελευταία στιγμή τα πράγματα από τον αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια στους γονείς της Στέλλας. Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Μηνάς θα αναφέρει την Αναστασία ως γυναίκα του Ματθαίου και όχι την Στέλλα μπροστά στους γονείς της.

 Ωστόσο εκείνη τη μέρα δεν θα είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, αλλά και το γεγονός ότι ο Μηνάς μαθαίνει ότι ο Ματθαίος απέκτησε παιδί με τη Στέλλα και εξοργίζεται μαζί τους. Η Στέλλα έχει φτάσει τον Ματθαίο στα όρια του με τις εξωφρενικές απαιτήσεις που έχει και για ακόμα μία φορά η Αναστασία εξαιτίας της αγάπης για το μωρό που έχει θα λειτουργήσει ως πυροσβέστης και θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει και να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα τους!

Πηγή: video.gr

Manos

Latest from Manos