Print this page
Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 07:52

Φόβοι της Δανάης ότι θα την σκοτώσει ο Πάτροκλος... Πως διαχειρίζεται ο τελευταίος τα χρήματα της Δήμητρας...

Written by
Rate this item
(0 votes)

Πλέον οι εξελίξεις μέσα στην πετυχημένη σειρά μπρούσκο είναι καταιγιστικές όσον αφορά την υπόθεση της απαγωγής της μικρής Αγάπης. Ο Πάτροκλος δολοφονεί τον έναν από τους δύο απαγωγείς της μικρής Αγάπης, ώστε να μην καταφέρουν τον εντοπίσουν. Ωστόσο βλέπουμε ότι το νέο της δολοφονίας ενός απαγωγέα θα μαθευτεί και φτάνει γρήγορα στα αυτιά της Δανάης. Μόλις το πληροφορείται η Δανάη φοβάται ότι η επόμενη που θα καταλήξει νεκρή είναι εκείνη. 
Έτσι λοιπόν τρέχει αμέσως στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας έτοιμη να τα αποκαλύψει όλα όσα αφορά τον Πάτροκλο και το βρώμικο παιχνίδι που της έπαιξε. Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι η Αλίκη ξεκινά να κάνει εξαγωγές κρασιού μπρούσκο καταφέρνοντας να αφήσει όλους τους άλλους άφωνους μιας και την θεωρούσαν ανίκανη για κάτι τέτοιο!

Σε προηγούμενο δημοσίευμά σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Πάτροκλος θα προσπαθήσει να πάρει τα λεφτά της Δήμητρας για προσωπικές του βρωμοδουλειές. Τελικά η Δήμητρα αποσύρει το μεγάλο κεφάλαιο που είχε επενδύσει στην αγορά ακινήτων που αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμύρια € ! Ωστόσο αυτό που δεν ξέρει η Δήμητρα είναι ότι ο Πάτροκλος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα χρήματα για δικές του βρωμοδουλειές. 

Η Δήμητρα επιστρέφει πίσω στα Χανιά έχοντας ρευστοποιήσει όλα τα ακινητά της και ο Πάτροκλος της κρύβει πάρα πολύ καλά τους σκοπούς του ότι θα χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα χρήματα για τοκογλυφίες. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Μύρος  θα ομολογήσει στο Χαρίδημο ότι προσπάθησε να πάει να κάνει έρωτα με κάποια άλλη γυναίκα ωστόσο δεν τα κατάφερε, μιας και στο μυαλό του ήταν συνεχώς η Δάφνη!

Πηγή: video.gr

Last modified on Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 08:11
Manos

Latest from Manos