kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 18:12

Τέσσερα καθαρά μηνύματα από την εντυπωσιακή συγκέντρωση Μαγκανάρη (φωτορεπορτάζ)

Rate this item
(1 Vote)

xristos-kioupis Όλοι εσείς που εμπιστεύεστε τον επικεφαλής της «Νέας Αρχής» και όλους εμάς τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους , μάς υποχρεώνετε με τον τρόπο σας, να δουλέψουμε περισσότεροι για να πείσουμε αυτούς που ακόμη είναι διστακτικοί.

 
Γράφει ο Χρήστος Κιούπης
 
Δε χωρά αμφιβολία ότι η συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Νίκου Μαγκανάρη, ήταν μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων στην πόλη μας.
Από τη συγκέντρωση στην οποία κυριάρχησε ο ενθουσιασμός προκύπτουν  τέσσερα καθαρά μηνύματα που σχετίζονται με το αύριο της πόλης.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να τα αποκρυπτογραφήσουμε με ρεαλισμό και χωρίς διάθεση ωραιοποιήσεων:
-Βούληση για πολιτική αλλαγή:  Η συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και επιβεβαίωσε τη βούληση των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της πόλης για πολιτική αλλαγή. Σε μια εποχή που δύσκολα ο πολίτης πείθεται να σηκωθεί από τον καναπέ του, οι εκατοντάδες Γαλατσιώτες που βρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, έδειξαν ότιενδιαφέρονται για την πόλη τους και έχουν διάθεση να γυρίσει σελίδα ο δήμος για να πάει η πόλη μπροστά.
-Δήμαρχος με γνώση και πρόταση διοίκησης: Το πλέον εντυπωσιακό συμπέρασμα είναι ότι ο Νίκος Μαγκανάρη δεν περιορίστηκε στον καταγγελτικό λόγο και σε μια γενικόλογη  επίθεση στη σημερινή διοίκηση. Παρουσίασε προτάσεις διοίκησης  που είναι ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες και ανέδειξε ένα νέο αυτοδιοικητικό όραμα, που βασίζεται στη γνώση και στο δημοκρατικό τρόπο επίλυσης των προβλημάτων.
-Δήμαρχος όλων των Γαλατσιωτών: Αυτό που έως τώρα ζούσαμε στο Γαλάτσι, ήταν ο εκάστοτε δήμαρχος να μη λογοδοτεί για τίποτα και σε κανέναν. Φρόντιζε να τακτοποιεί όσους είχαν πρόσβαση στο γραφείο και όλοι οι υπόλοιποι να είναι στο περιθώριο. Η δέσμευση που ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος ότι η νέα διοίκηση θα λογοδοτεί κάθε χρόνο στους πολίτες και η φράση του «θα είμαι δήμαρχος όλων των Γαλατσιωτών», εξηγεί γιατί όλο και περισσότεροι τον εμπιστεύονται κάθε μέρα που περνάει.
-Δημοτικοί σύμβουλοι που δεν κουβαλάνε βαρίδια: Η γενιά των 30άρηδων και 40άρηδων κυριαρχεί στο συνδυασμό της «Νέας Αρχής», γεγονός που επιβεβαιώνει, ότι η πόλη θέλει κάτι το διαφορετικό. Έως τώρα αυτό που κυριαρχούσε ήταν μια δράκα δημοτικών συμβούλων που με μικροτακτοποιήσεις έκαναν κουμάντο στο δημοτικό συμβούλιο και μπορούσαν να κάνουν μεταγραφή από τον ένα συνδυασμό στον άλλο, με το επιχείρημα ότι κουβαλάνε ψηφαλάκια. Τα δεδομένα τώρα είναι διαφορετική. Οι υποψήφιοι του Νίκου Μαγκανάρη είναι πολιτικοποιημένοι, χωρίς να κουβάλανε βαρίδια του παρελθόντος, αφού ως επί το πλείστον κατεβαίνουν για πρώτη φορά στις εκλογές.  
Δυναμώνουμε το μεγάλο μέτωπο αλλαγής
Τα τέσσερα αυτά ξεκάθαρα μηνύματα μας κάνουν ακόμη πιο αισιόδοξους για την εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου, αλλά δεν εφησυχάζουμε.
Όλοι εσείς που εμπιστεύεστε τον Νίκο Μαγκανάρη και όλους εμάς τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  της Νέας Αρχής, μάς υποχρεώνετε με τον τρόπο σας, να δουλέψουμε περισσότεροι για να πείσουμε αυτούς που ακόμη είναι διστακτικοί.
Θέλουμε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μεγαλώσουμε και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το μεγάλο μέτωπο αλλαγής.
Θέλουμε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε το δήμο και να κάνουμε πράξη το μεγάλο μας στοίχημα, «να πάμε την πόλη μπροστά».
Χρήστος Κιούπης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Γαλάτσι Νέα Αρχή

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi