Print this page
Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 07:48

Προβληματισμένος ο Θεοφάνους από την απόδοση των αθλητριών του Αυλωνίτου & Λεπίδα οι οποίες δε βγήκαν μπροστά από τους ιερείς στις φωτογραφίες

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

1 χρόνο έκαναν προπονήσεις στο γνωστό γυμναστήριο πολεμικών τεχνών fight club Γαλατσίου η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ελένη Αυλωνίτου και η δημοτική σύμβουλος Σοφία Λεπίδα Ντάγλα, με προπονητή τον Γιάννη Θεοφάνους.

Η επιθυμία τους γεννήθηκε από το περσινό ‘’μαλλιοτράβηγμα’’ που είχανε για το πια θα περάσει μπροστά από την άλλη στο πανηγύρι της Αγίας Γλυκερίας με στόχο φυσικά ποια θα φαίνεται στις φωτογραφίες καλύτερα. Μετά την ‘’ήττα’’ και των δύο, αφού τις είχε περάσει ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, αποφάσισαν να τα βρουν μεταξύ τους και πήγαν στο fight club για να ξεκινήσουν προπονήσεις. Ο Γιάννης Θεοφάνους τους είπε ότι κάτι τέτοιο δεν του είχε ζητηθεί ξανά αλλά υποσχέθηκε ότι θα τις εξασκήσει σε χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Καλύτερη μαθήτρια φυσικά η κα Αυλωνίτου, που στα παράθυρα της τηλεόρασης ήταν ο φόβος και ο τρόμος των δημοσιογράφων και των συνομιλητών της σε αντίθεση με την κα Λεπίδα που δεν ύψωσε καθόλου τον τόνο της φωνής της μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Φήμες βέβαια ακούστηκαν, ότι έκανε προπονήσεις με το Γιώργο Μαρκόπουλο μόλις της στέρησε την αντιδημαρχία αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανένα.

ok3

Περνώντας λοιπόν στους πραγματικούς αγώνες, στο φετινό πανηγύρι της Αγίας Γλυκερίας, Αυλωνίτου & Λεπίδα πέρασαν τα προκριματικά αποκλείοντας τα φαβορί, Μαρκόπουλο, & Σπηλιοπούλου, πέρασαν στους ημιτελικούς αποκλείοντας Ζώμπο & Μανιάτη (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) αλλά έχασαν στον τελικό από τους ιερείς της ενορίας μας, αφού ο στόχος ήταν να περάσουν και αυτούς για να φαίνονται πιο μπροστά και καλύτερες στις φωτογραφίες που θα κυκλοφορούσαν την άλλη μέρα στο διαδίκτυο. Μία κυρία μάλιστα, απείλησε με προσπέραση τις δύο αθλήτριες, αλλά η κα Λεπίδα δεν αντέδρασε ενώ έκανε νόημα στην κα Αυλωνίτου να μην αντιδράσει κι εκείνη, γιατί έχει μεγάλο σόι και θα έχαναν πολλές ψηφούς αν τη στενοχωρούσαν.

Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τον γνωστό δάσκαλο πολεμικών τεχνών, μας επιβεβαίωσε προβληματισμένος ότι τέτοια ταπεινωτική ήττα δε μπορεί να τη δεχθεί. Σκέφτεται μέχρι και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ως προπονητής ενώ οι αθλήτριες με τη σειρά τους του υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν εντατικές προπονήσεις για να είναι μάχιμες την 28η Οκτωβρίου στην παρέλαση.

Φυσικά το άρθρο είναι σατιρικό. Οι φωτογραφία που απεικονίζονται η κα Αυλωνίτου και η κα Λεπίδα είναι του Κυριάκου Μπούρα ενώ η φωτογραφία του κου Θεοφάνουν είναι από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Last modified on Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 08:24
inGalatsi

Latest from inGalatsi