Print this page
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 17:02

Εκδήλωση του δήμου Γαλατσίου για το σχολικό εκφοβισμό και την ενδοσχολική βία (φωτ. υλικό)

Written by
Rate this item
(2 votes)

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού και της Ενδοσχολικής Βίας πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο "Καμίνι" εκδήλωση του Τμήματος Παιδείας Δήμου Γαλατσίου με θέμα:

«Όλοι μαζί νικάμε τη βία!» και τη συμμετοχή παιδιών και νέων από τα Δημοτικά (7ο -9ο-11ο),το Γυμνάσιο (2ο) και τα Λύκεια (1ο ΓΕΛ-2ο ΕΠΑΛ) του Γαλατσίου.

Τα παιδιά, σε συνεργασία με τους/τις εκπαιδευτικούς τους, παρουσίασαν τις απόψεις τους με video, θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, ζωγραφιές, εικαστικές δημιουργίες κ.λπ. Μια ξεχωριστή εκδήλωση που έθιγε το θέμα σχολικός εκφοβισμός με ωριμότητα και δεξιοτεχνία από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαίρη Δάσκα – Σώμου πρόσφερε λουλούδια στους/στις εκπαιδευτικούς που παρίσταντο και ευχαρίστησε τους μαθητές για τις εμπνευσμένες δημιουργίες και δράσεις τους.

Το Τμήμα Παιδείας Δήμου Γαλατσίου θα συνεχίσει να συντονίζει παρόμοιες κοινές δράσεις, αφού πιστεύει ότι η συνύπαρξη - σύμπραξη διαφορετικών ηλικιακών μαθητικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αφουγκραστούν τις δικές τους ανησυχίες και να μοιραστούν τα δικά τους όνειρα για τον κόσμο!

inGalatsi

Latest from inGalatsi