Print this page
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 15:58

Μπήκαν τα τελευταια εβδομαδιαία επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς...

Written by
Rate this item
(0 votes)

768 Συγκλονιστικές είναι οι επόμενες εξελίξεις μέσα στη σειρά Μπρούσκο επεισόδιο 768-769-770-771-772 4ος κύκλος. Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Δήμητρα να μετανιώνει για τη συμπεριφορά της απέναντι στην κόρη της τη Μαρίνα και να γυρνάει πίσω μετανιωμένη και να τα βρίσκει ξανά μαζί της. Ο Πάτροκλος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και πηγαίνει στην Κύπρο με σκοπό να αποτρέψει με οποιαδήποτε τρόπο μπορεί την νέα σχέση που έχει ξεκινήσει η Δήμητρα. Ο Μανούσος κλείνει συμφωνία με την Χρυσάνθη μπροστά στον αστυνόμο Αρχοντάκη και της δίνει στοιχεία που καίνε τον Διαμαντή.

 Στα Χανιά κυκλοφορεί η είδηση ότι εμφανίστηκε η πρώην του Μύρου και αυτό θα αναστατώσει πάρα πολύ τη Δάφνη. Ο Ματθαίος γίνεται νονός στη βάφτιση της μικρής Σοφίας, ενώ λίγο αργότερα θα δούμε τη Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα να παίρνουν από τον αστυνόμο Αρχοντάκη μια ευχάριστη είδηση για την υπόθεση απαγωγής της μικρής Αγάπης. Η Γεσθημανή νομίζει ότι η Στεφανία γνωρίζει και έχει αποδειχθεί το γάμο του Σήφη με την Πάολα και κάνει μία γκάφα και αποκαλύπτει μπροστά στο παιδί τον γάμο του Σήφη με την Πάολα και έτσι σοκάρεται η μικρή αλλά και ο Σήφης  που δεν ξέρει πώς να δικαιολογηθεί στην κόρη του.

προσεχώς το βίντεο 
 

Μπρούσκο επεισόδιο 769 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Δάφνη να ζηλεύει πάρα πολύ από το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει ο Μύρος προς την Raichel και ν' αλλάζει όλα αυτά που έλεγε, ενώ ο Μύρος παίρνει την απόφαση να φιλοξενήσει σπίτι του αυτή την κοπέλα. 
Ο Ματθαίος παρέα με την Αναστασία αλλά και με τον γιο του τον Δημήτρη πηγαίνουν στα Χανιά, για να δουν στο νοσοκομείο την κόρη του αλλά εκεί θα έχουν μία συνάντηση με τους γονείς της Στέλλας οι οποίοι θα τον φέρουν σε τρομερά δύσκολη θέση. Ο Ματθαίος έχει εξοργιστεί πάρα πολύ και λέει στην Στέλλα να πουν επιτέλους την αλήθεια στους γονείς της. 

Ο Σήφης κάνει ότι μπορεί ώστε να μπαλώσει τη γκάφα που έκανε η Γεσθημανή και να πείσει τη Στεφανία ότι με την Πάολα δεν έχουν παντρευτεί. Η Στεφανία είναι ανένδοτη και δεν πιστεύει τίποτα και κανέναν και κατηγορεί τους πάντες ότι την έχουν κοροϊδέψει. 

Ο Αχιλλέας μαζί με την Μελίνα μαθαίνουν από τον αστυνόμο ότι ο δεύτερος απαγωγέας της μικρής Αγάπης είναι έτοιμος να ομολογήσει και να δώσει τον Πάτροκλο ως τον εγκέφαλο της υπόθεσης. Ο Πάτροκλος δεν το νοιάζει τίποτα και μπαίνει μέσα στο ξενοδοχείο που μένει η Δήμητρα και απαιτεί να την δει, αλλά εκείνη φοβισμένη παρακαλάει τον Νεκτάριο να πάει να την βοηθήσει. 

Ο Σήφης λέει στον Αχιλλέα ότι ο Πάτροκλος είναι οπλισμένος και τότε καταλαβαίνει ότι κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο και ότι τα πράγματα πλέον είναι επικίνδυνα. Ο Διαμαντής πιστεύει ότι έχει πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις, ώστε να μπορέσει να καλύψει όλες τις βρωμοδουλειές που έχει κάνει ενώ εκείνη τη στιγμή η αστυνομία του χτυπάει το κουδούνι και του δίνει το ένταλμα σύλληψης που έχει για μια σειρά από τα κακουργήματα του. Μπρούσκο επεισόδιο 768-769-770-771-772

 
 
 
 
 
προσεχώς το βίντεο
Μπρούσκο επεισόδιο 770
 
Τελικά ο Διαμαντής συλλαμβάνεται και όλοι ανακουφίζονται, άλλος ο Σήφης μαζί με την Αναστασία έχουν να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στην Αγάπη που νιώθει για το θείο τους, αλλά και για την απονομή της δικαιοσύνης. 

Όλες αυτές οι εξελίξεις θα συμπαρασύρουν και τον Πάτροκλο ο οποίος σ' εξοργισμένη κατάσταση γυρνάει οπλισμένος στην Λευκωσία, αφού θέλει να πείσει τη Δήμητρα να γυρίσει κοντά του. Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα είναι πολύ χαρούμενοι για την εγκυμοσύνη της και κάνουν σχέδια για το μέλλον. ενώ ο Ματθαίος μαζί με τη Στέλλα παίρνουν την απόφαση να πουν στους γονείς της ότι έχουν χωρίσει με πολλές αντιδράσεις και συνέπειες. Η Πάολα με τη σύμφωνη γνώμη της Στεφανίας μετακομίζει το σπίτι του Σήφη και όλοι πλέον είναι αισιόδοξοι για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Η Γεσθημανή φεύγει και τους χαιρετάει όλους και πηγαίνει στη Βραζιλία.  Μπρούσκο επεισόδιο 768-769-770-771-772
Μπρούσκο επεισόδιο 771
 
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμετον Αχιλλέα μαζί με τον Νεκτάριο να πιστεύουν ότι η Δήμητρα πλέον κινδυνεύει κι έτσι της λένε να πάει στο σπίτι του Ματθαίο μέχρι να συλληφθεί ο Πάτροκλος. 

Στα Χανιά αναφέρονται τα εγκλήματα που έχει κάνει ο Διαμαντής και έτσι ο ίδιος καταλαβαίνει ότι πλέον ήρθε το τέλος της αυτοκρατορίας του. Η Στέλλα φοβάται ν' αγγίξει το μωρό της, ενώ δεν παύει να δίνει εντολές για το πως θα το φροντίσει η Αναστασία το μωρό της και αυτό θα νευριάσει πολύ τον Ματθαίο. Η Στεφανία βάζει όρους στον Σήφη που αφορούν τη συμβίωση τους παρέα με την Πάολα. Ο αστυνόμος Αρχοντάκης κάνει μια πρόταση στην Κωνσταντίνα και εκείνη είναι πολύ ευχαριστημένη, ενώ η Δάφνη είναι φοβισμένη αφού καταλαβαίνει πλέον ότι χάνει τον Μύρο και μάλιστα από μια γυναίκα που μοιάζει πάρα πολύ με τηνωCharlize Theron . Η Πάολα είναι σοκαρισμένη αφού βλέπει τον Σήφη να παίρνει το όπλο του και να πηγαίνει να συναντήσει τον πρώην αρραβωνιαστικό της που έχει έρθει στην Κρήτη με άγριες διαθέσεις. Η Μαρίνα πηγαίνει να βρει τη μητέρα της στο κτήμα Δημοσθένους και εκεί θα δει τον Πάτροκλο να είναι οπλισμένος και να απειλεί τη Δήμητρα και τότε φοβισμένη  ειδοποιηεί τον Νεκτάριο και τον Αχιλλέα.Μπρούσκο επεισόδιο 768-769-770-771-772
 
 
 
 
 
προσεχώς το βίντεο
 
 
 
Μπρούσκο επεισόδιο 772
 
Το τελευταίο επεισόδιο από την σειρά μπρούσκο έφτασε στο τέλος του και εκεί θα δούμε όλους τους ήρωες να ζουν την πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους. Οι αποφάσεις που θα πάρουν πλέον είναι τελειωτικές και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες όπου θα αλλάξουν το μέλλον τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις ενώ κάποιοι άλλοι θα πληρώσουν για όλες τις επιλογές τους. Όσοι είχαν κριτήριο την αγάπη και το καλό για τον συνάνθρωπό τους θα ανταμειφθούν μ' ευτυχία ενώ όσοι επένδυσαν στο κακό θα βρεθούν στο αδιέξοδο. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μπρούσκο θα σαρώσει τα πάντα και θα μας συναρπάσει και θα γράψει το τέλος στις περιπέτειες των ηρώων.
 

Manos

Latest from Manos