Print this page
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 19:50

Μηνάς & Βασιλική σφάζονται αλλά μετά...ενώ Δάφνη & Μύρος είναι χωρισμένοι αλλά ζουν...

Written by
Rate this item
(0 votes)

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι ο Μηνάς πλέον είναι έτοιμος να παντρευτεί την Λίνα και να φτιάξεις τη ζωή του μαζί της. Ωστόσο τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλει εκείνος μιας και η Βασιλική έχει δρομολογήσει και αυτή να φτιάξει τη ζωή της μαζί με το συνεργάτη της τον Νικόλα. Ενώ ο Μηνάς είναι έτοιμος να παντρευτεί τη Λίνα θα πρέπει να διαχειριστεί και το διαζύγιο του μαζί με τη Βασιλική. Το πρώην ζευγάρι όπου βρεθεί και όπου συναντηθεί σκοτώνεται αποδεικνύοντας ότι μέσα τους υπάρχει μία σπίθα συναισθηματικής εξάρτησης. Το τι θα γίνει όμως και τι θα συμβεί μεταξύ τους θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια μιας και η υπόθεση ανάμεσα στον Μηνά και στην Βασιλική δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα!

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Μηνά να είναι μαζί με τη Δάφνη και τον Μύρο και να γιορτάζουν την εγκυμοσύνη της Λίνας ωστόσο αυτή η γιορτή θα τελειώσει άδοξα, μιας και η Δάφνη με τον Μύρο θα τα τινάξουν όλα στον αέρα και θα χωρίσουν. 
Πλέον η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι είναι τεταμένη. Η Δάφνη μαζί με τον Μύρο παρόλο που είναι χωρισμένοι εξακολουθούν να κοιμούνται μαζί και να ξυπνάνε μαζί και να ζουν στο ίδιο σπίτι. Όπως λέει κι ο Μύρος πλέον η συγκατοίκηση τους είναι φιλική προκαλώντας ακόμα μία φορά έκρηξη στη Δάφνη!

Πηγή: video.gr

Manos

Latest from Manos