Print this page
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 08:45

Εξαγριώνονται οι Ματθαίοι με τα καμώματα της Δήμητρας ενώ ο Αχιλλέας βάζει τους ανθρώπους του να...

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε την Δήμητρα να έρχεται σε άσχημη ρήξη με τον Ματθαίο με αποτέλεσμα εκείνη να εγκαταλείψει τα παιδιά της και το σπίτι και να πάει να βρει θαλπωρή και αγάπη στο πλευρό του Πάτροκλου.

Έτσι λοιπόν από δω και στο εξής η Δήμητρα με τον Πάτροκλο ζουν στο σπίτι του Πάτροκλου στα Χανιά και παριστάνουν το κανονικό ζευγάρι. Αδιαφορώντας για το θυμό που προκαλούν στον περίγυρό τους πλέον Πάτροκλος και Δήμητρα κυκλοφορούν δημόσια, χωρίς να νοιάζονται για κανέναν.

Οι Ματθαίοι και ο Διαμαντής εξαγριώνονται όταν μαθαίνουν για την εξέλιξη αυτής της σχέσης από τον Χρήστο. Πλέον τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ επικίνδυνα, ενώ οι δυο τους κυκλοφορούν ανοιχτά και δεν λογαριάζουν τις εξελίξεις που θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια προκαλώντας την οργή κυρίως του Διαμαντή!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος για όλα και γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι κρυμμένος και αναμειγμένος στην υπόθεση της απαγωγής της κόρης του είναι ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Έτσι λοιπόν παίρνει την απόφαση να βάλει ανθρώπους δικούς του, ώστε να ψάξουν να βρουν την άκρη του νήματος και να ξεδιαλύνουν επιτέλους την υπόθεση της απαγωγής της μικρής Αγάπης. Ο Αχιλλέας για το μόνο που είναι σίγουρος είναι ότι κάποιος από την οικογένειά του βοήθησε στην εξαφάνιση της κόρης του, αλλά αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι η γυναίκα του ξέρει ποιος είναι δηλαδή ο Πάτροκλος!

Πηγή

Last modified on Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 08:51
Manos

Latest from Manos