Print this page
Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 18:31

Η Ρενάτα τα αποκαλύπτει όλα

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Μυρτώ Κουγιάλη έδωσε συνέντευξη στο πετυχημένο περιοδικό TV 24 αλλά και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο. Εκεί η Μυρτώ Κουγιάλη έδωσε συνέντευξη για τον ρόλο της μέσα στη σειρά μπρούσκο, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Η Μυρτώ μίλησε και για τον ρόλο της μέσα στη σειρά μπρούσκο και αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία που αφορούν τη Ρενάτα. Η Ρενάτα έχει πλευρίσει τον Διαμαντή μόνο και μόνο για να του βγάλει όλα τα άπλυτα στη φόρα και για να τον καταστρέψει. Η Ρενάτα ψάχνει να βρει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που αφορά το κτήμα Δημοσθένους και απ’ ότι φαίνεται η έχθρα της και το μίσος της για εκείνον αφορά μία πολύ παλιά ιστορία που υπεύθυνος για ακόμα μια φορά είναι ο Διαμαντής.

Ωστόσο υπάρχει το μεγάλο ενδεχόμενο ο Διαμαντής να την καταλάβει όπως το έκανε μία φορά μιας και την έπιασε στο τηλέφωνο να μιλάει με έναν Άρη. Το μοναδικό κοινό στοιχείο ανάμεσα στη Ρενάτα και στο Διαμαντή είναι ότι και οι δύο είναι φτιαγμένοι από την ίδια πάστα και γι’ αυτό η Ρενάτα είναι πιο προσεκτική με αυτό τον άνθρωπο.

Η Ρενάτα δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον Διαμαντή αλλά και τις απειλές του Πάτροκλου αλλά εκείνη πιστεύει ότι τον έχει στο χέρι και γι’ αυτό προσπαθεί να δημιουργεί διάφορες καταστάσεις που να τον κάνουν να έρχεται σε κόντρα με τον Διαμαντή. Παράδειγμα είναι ο υποτιθέμενος βιασμός όπου ένας άσχημος καβγάς ξεσπά ανάμεσα στον Πάτροκλο και στον Διαμαντή. Η Ρενάτα δεν φοβάται τον Πάτροκλο αφού μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την όλη κατάσταση…

Πηγή

Manos

Latest from Manos