Print this page
Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 06:35

Συγκλονίζουν οι σκηνές με την επιστροφή του παιδιού, νεκρός ο Αλκιβιάδης και πως επηρεάζουν τα μεταφυσικά της Αναστασίας τον Ματθαίο

Written by
Rate this item
(2 votes)

Θα μας συγκλονίσουν οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο με την απαγωγή της μικρής Αγάπης! Ο αστυνόμος Αρχοντάκης μαθαίνει ότι το παιδί εγκαταλείφθηκε στο πάρκο και αμέσως η αστυνομία στήνει ολόκληρη επιχείρηση για να προ φτάσουν στο σημείο και να μην συμβεί τίποτε άλλο.

Αμέσως όμως ειδοποιούν τον Αχιλλέα με τη Μελίνα ότι κατάφεραν να βρουν το παιδί τους. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές. Το ζευγάρι ζει σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι τη στιγμή που θα τους φέρουν το παιδί τους στα Χανιά.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Ματθαίου και της Αναστασίας. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τη Στέλλα να λέει στον Ματθαίο το φύλο του μωρού γεγονός που αρχίζει να ενοχλεί την Αναστασία!

Ωστόσο οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ, μιας και βλέπουμε ότι τα μεταφυσικά πιστεύω της Αναστασίας για την ψυχή του παιδιού τους που χάθηκε τόσο νωρίς ξεκινούν να βάζουν σε έντονες σκέψεις και ανησυχίες τον Ματθαίο!

Σε προηγούμενο δημοσίευμά σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Αλκιβιάδης μαζί με τον Πάτροκλο σχεδίαζαν τη δολοφονία του Ανδρέα και της Άλκηστις! Αυτό που δεν είχε σχεδιάσει όμως ο Αλκιβιάδης είναι ότι κάποιος άλλος σχεδίαζε την δικιά του δολοφονία! Ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και θα μας αφήσουν αποσβολωμένος με αυτά που θα δούμε.

Ο Μανούσος αισθάνεται πάρα πολύ όμορφα και δικαιωμένος για τον άδικο χαμό του γιου του, με αυτό που θα κάνουν οι άνθρωποι του. Αυτό που έκαναν είναι να αποτελειώσουν τον Αλκιβιάδη. Ο Αλκιβιάδης πλέον είναι νεκρός και η είδηση διαδίδεται αμέσως. Η είδηση της δολοφονίας του Αλκιβιάδη θα φτάσει στα αυτιά του Παύλου και της Χρυσάνθης. Παράλληλα βλέπουμε ότι οι ελπίδες για να αθωωθεί ο Σήφης αρχίζουν και χάνονται μιας και τα αποδεικτικά στοιχεία όλο και λιγοστεύουν!

Πηγή

Manos

Latest from Manos