Print this page
Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 12:01

AMPER ALERT για τη μικρή Αγάπη ενώ Πάτροκλος θέλει να σκοτώσει τη Δανάη. Τον καταλαβαίνουν όμως σιγά σιγά για όλα...

Written by
Rate this item
(0 votes)

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις όσον αφορά στην υπόθεση της απαγωγής της μικρής Αγάπης. Το παιδί εξακολουθεί και είναι άφαντο και το μαρτύριο της Μελίνας και του Αχιλλέα δείχνει να είναι αβάσταχτο, μιας και δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ακόμα η Αγάπη.Πλέον όλοι είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για απαγωγή που θα έχει σαν σκοπό τα χρήματα, αλλά συμβαίνει κάτι άλλο. Παίρνοντας αυτή την τροπή η υπόθεση αποφασίζουν να κοινοποιήσουν την εξαφάνιση του παιδιού με amber alert. Το amber alert για τη μικρή Αγάπη παίζει παντού και τώρα πλέον είναι γνωστό το δράμα που ζει η οικογένεια των Ματθαίων. Η αγωνία για τη μικρή Αγάπη φαίνεται ότι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και η αγωνία στην οικογένεια των Ματθαίων έχει χτυπήσει κόκκινο. Στην τηλεόραση παίζει συνεχώς τον amber alert αλλά δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα γεγονός που οδηγεί το ζευγάρι σε μεγαλύτερη απόγνωση!

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να εξελίσσεται η υπόθεση της απαγωγής της μικρής Αγάπης. Ύστερα από το amber alert που βγάζει η οικογένεια πλέον είναι γνωστό σε όλο το πανελλήνιο ότι το παιδί του Αχιλλέα Ματθαίου και της Μελίνας είναι εξαφανισμένο.

Ύστερα από τη διάσταση που έχουν πάρει τα πράγματα η νταντά των παιδιών η Δανάη και εξαιτίας ενός ασήμαντου ατυχήματος έντρομη θα διαπιστώσει ότι ο Πάτροκλος που πίστευε όλο αυτό τον καιρό ότι ήταν ο Μάνος και είχε ερωτευθεί δεν είναι τίποτε άλλο από τον άνθρωπο που πήγε και άρπαξε την μικρή Αγάπη!

Ο Πάτροκλος μαθαίνοντας ότι η Δανάη ξέρει ποιος είναι με ένα πολύ βίαιο τρόπο και με την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει θέλει να την αναγκάσει να εγκαταλείψει άρον άρον την Κρήτη και να εξαφανιστεί!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε την οικογένεια να είναι συγκλονισμένη από την απαγωγή της αγαπημένης του κόρης! Έτσι λοιπόν ο Αχιλλέας με τη Μελίνα καταλαβαίνουν ότι πρέπει να κάνουν γρήγορες κινήσεις μιας και η απαγωγή δεν έχει σκοπό τα χρήματα. Έτσι εκδίδουν ένα amber alert και πλέον το πρόσωπο της Αγάπης παίζεται σε όλες τις τηλεοράσεις! Αυτό φαίνεται ότι θα είναι η αρχή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της απαγωγής, μιας και κάποιος θα δει στην Αθήνα την μικρή Αγάπη με ένα άγνωστο ζευγάρι. Αμέσως καλεί την αστυνομία και στήνεται μια μεγάλη επιχείρηση, ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν αυτό το περιβόητο ζευγάρι. Δυστυχώς φτάνουν αργά και αυτή η περιπέτεια δεν δείχνει να έχει τέλος με το ζευγάρι να έχει φτάσει στα όριά του με την κόλαση που ζει!

Αποσπάσματα επεισοδίων έτσι όπως τα διαβάζουμε στις εξελίξεις της σειράς...

Manos

Latest from Manos