Print this page
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 12:47

Αλκιβιάδης και Πάτροκλος κλείνουν τον Σήφη φυλακή ενώ η Μελίνα αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του Αχιλλέα!

Written by
Rate this item
(0 votes)

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο! Όπως σας είχαμε προαναφέρει σε παλαιότερα δημοσιεύματα ο Πάτροκλος μαζί με τον Αλκιβιάδη έψαχναν διάφορους τρόπους, ώστε να εκδικηθούν τον Σήφη Γιαννακάκη! Έτσι λοιπόν κατάφεραν να σκαρφιστούν τον τέλειο τρόπο ώστε να καταστρέψουν τη ζωή του Σήφη.

Ο Σήφης επιστρέφει πίσω στα Χανιά από την Ιταλία και ο Αλκιβιάδης μαζί με τον Πάτροκλο επιλέγουν ακριβώς αυτή τη στιγμή ώστε να καταφέρουν και να εφαρμόσουν το σατανικό τους σχέδιο! Το σχέδιό τους είναι να ενοχοποιήσουν και να στείλουν φυλακή τον Σήφη για φόνο!

Ο Πάτροκλος πηγαίνει και εκτελεί τον γιο του Σηφαλάκη που είχε ανοίξει παρτίδες μαζί με τον Σήφη Γιαννακάκη. Έτσι λοιπόν ο Πάτροκλος καταφέρνει και βγάζει από την μέση τον γιο του Σηφαλάκη και στρέφει όλες τις υποψίες πάνω στον Σήφη! Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει νέες κόντρες ανάμεσα στην οικογένειά του Σήφη, αλλά και στην οικογένειά του Σηφαλάκη και να μην ξεχνάμε ότι αυτές οι δύο οικογένειες είχαν ανοίξει μια βεντέτα.


Τελικά το όπλο που δολοφονήθηκε ο Σηφαλάκης ταυτοποιείται και η αστυνομία βγάζει την απόφαση ότι αυτό ανήκει στον Σήφη Γιαννακάκη δημιουργώντας νέες αναταραχές. Πλέον ο Σήφης καταζητείται για φόνο δημιουργώντας καινούργιες εξελίξεις μέσα στη σειρά!

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

 

Ο Αχιλλέας συνεχίζει να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, όμως ο Πάτροκλος δεν φαίνεται να ικανοποιείται από αυτή την κατάσταση, καθώς η επιθυμία του είναι να τον δει νεκρό. Το ότι ο Αχιλλέας ακόμα δεν έχει πεθάνει αρχίζει να τον αγχώνει και να ψάχνει τρόπους να ολοκληρώσει αυτό το συμβόλαιο θανάτου που έχει υπογράψει με τον εγωισμό του για εκδίκηση!

Ο Πάτροκλος είναι στο γραφείο του Αλκιβιάδη, ο οποίος του βάζει νέες φιτιλιές: «Α, έμαθα και για τον Αχιλλέα Ματθαίου. Ακόμα είναι σε άμεσο κίνδυνο. Πάει από επιπλοκή σε επιπλοκή. Σκέφτομαι, μήπως θα έπρεπε να βοηθήσουμε κι εμείς να ησυχάσει ο άνθρωπος από τα βάσανα, όπως κάναμε και με τον Αλέξη Γριβάκη; Είναι δεύτερη φορά που σου το λέω», του τονίζει ο «συνεταίρος του» στο έγκλημα και ο Πάτροκλος φυσικά δέχεται να αποτελειώσει τον Αχιλλέα: «Αν δεν τα τινάξει από μόνος του, όταν αραιώσει λίγο ο κόσμος, γιατί τώρα έχουν μπουκώσει όλοι εκεί, θα είναι πιο εύκολο να τον φάμε. Ασε θα το κανονίσω εγώ. Το έχω», του απαντάει όλο χαρά που θα κάνει ένα ακόμα φόνο.
Οι μέρες περνάνε και ο Πάτροκλος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει, ωστόσο μια εξέλιξη στην υγεία του Αχιλλέα ανατρέπει τα σχέδιά του: «Εχω πληροφορίες ότι ο Αχιλλέας Ματθαίου άρχισε να συνέρχεται. Πρέπει να δράσουμε», τον παρακινεί ο Αλκιβιάδης και ο Πάτροκλος παίρνει το πιο κακό του ύφος: «Θα το κάνω απόψε», του λέει και ήδη έχει στο μυαλό του το πώς θα σκοτώσει τον Αχιλλέα.
Ο Πάτροκλος μεταμφιέζεται σε γιατρό και χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς εισχωρεί στο χώρο του νοσοκομείο και φτάνει μέχρι το θάλαμο που βρίσκεται ο Αχιλλέας, ο οποίος κοιμάται και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ο Πάτροκλος μπαίνει σιγά-σιγά μέσα και παράλληλα ελέγχει την πόρτα μην μπει κανείς ξαφνικά. Στη συνέχεια βγάζει από την τσέπη του μια σύριγγα και ένα φάρμακο σε φιαλίδιο με θανατηφόρο δηλητήριο. Το σχέδιό του πάει ρολόι, συνεχίζει περνώντας το φάρμακο στη σύριγγα και ετοιμάζεται να το βάλει στον ορό του Αχιλλέα, όταν ένα από τα μηχανήματα που βρίσκονται στο πλάι του Αχιλλέα αρχίζει να χτυπάει. Χωρίς να τα χάσει, ο Πάτροκλος βάζει τη σύριγγα πάλι στην τσέπη, ενώ στο θάλαμο μπαίνουν δύο γιατροί και κατευθύνονται στον Αχιλλέα για να δουν τι του συμβαίνει. Ο Πάτροκλος κατεβάζει το κεφάλι, τους σπρώχνει και περνάει ανάμεσά τους και αρχίζει να τρέχει σαν τρελός στο διάδρομο του νοσοκομείο για να ξεφύγει, καθώς ένας από τους γιατρούς τον καταδιώκει φωνάζοντας ταυτόχρονα: «Πιάστε τον φωνάξτε την ασφάλεια, να μη φύγει».

Ο Πάτροκλος κρύβεται μέσα στο νοσοκομείο και παρακολουθεί ώστε να βρει την κατάλληλη στιγμή να το σκάσει και το πετυχαίνει, αλλά ορκίζεται να μην αφήσει τον Αχιλλέα να ζήσει την επόμενη φορά. Στο μεταξύ, η Μελίνα που μαθαίνει ότι κάποιος άγνωστος ντυμένος γιατρός μπήκε στο θάλαμο που ήταν ο Αχιλλέας, τρομάζει. Μάλιστα, η γιατρός της εξηγεί ότι κάτι συνέβη και του ανέβηκε η πίεση ξαφνικά. Η Μελίνα δεν ησυχάζει παρότι οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ζήτησαν να μπουν σεκιουρητάδες έξω από την εντατική και ζητάει να μείνει κι αυτή μαζί του.

Last modified on Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 12:56
Manos

Latest from Manos