Print this page
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 13:46

Εκτός εαυτού ο Ματθαίος ενώ κάποιοι σχεδιάζουν απόπειρα δολοφονίας!!!

Written by
Rate this item
(0 votes)

Μόλις ο Ματθαίος αποφασίζει να πει στη Στέλλα ότι χωρίζουν, μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της και τρελαίνεται. Η Στέλλα πιστεύοντας ότι θα χαρεί, του λέει χαρούμενη: «Ματθαίο μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη! Είμαι έγκυος». Ο Ματθαίος στην αρχή τα χάνει και αμέσως μετά αλλάζει και της δείχνει την οργή του: «Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω. Δεν το πιστεύω! Δεν σε είχα ικανή να στήσεις κάτι τέτοιο», της λέει. Η Στέλλα του απαντάει ότι δεν το έστησε, αλλά ο Ματθαίος δεν την πιστεύει: «Και πώς έμεινες έγκυος τότε;

Νόμιζα ότι έπαιρνες αντισυλληπτικά. Σου είπα πως δεν θέλω παιδί», της λέει. Η κοπέλα αρχίζει να βουρκώνει: «Να σου εξηγήσω πώς έγινε, Ματθαίο μου», προσπαθεί να του πει, αλλά εκείνος δεν ακούει τίποτα: «Να μη μου εξηγήσεις τίποτα. Πίστευα ότι είσαι διαφορετικός άνθρωπος και πως δεν έχεις καμία σχέση με όλες αυτές τις “κατίνες”. Δεν θέλω να σε προσβάλλω, δεν θέλω να πω λόγια που θα μετανιώσω», της λέει και πάει να φύγει. Η Στέλλα αρχίζει να τον παρακαλάει, να κλαίει και να του φωνάζει ότι τον αγαπάει, αλλά ο Ματθαίος δεν θέλει ν’ ακούσει κουβέντα, είναι αποφασισμένος να τη χωρίσει ό,τι κι αν γίνει: «Στέλλα, άσε με. Ασε με να φύγω αυτή τη στιγμή», της λέει, αλλά η Στέλλα επιμένει: «Σε παρακαλώ, Ματθαίο. Νομίζεις ότι δεν θέλεις παιδί, κατά βάθος θέλεις, το ξέρω!».

«Είμαι μεγάλος άνθρωπος και κατασταλαγμένος. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω και τι δεν θέλω. Λοιπόν, τέλος, δεν θέλω να πούμε τίποτα άλλο», της ξεκαθαρίζει και φεύγει. Οσο κι αν προσπαθεί η Στέλλα τις επόμενες μέρες να τον πείσει, ο Ματθαίος είναι ανένδοτος και έτσι η κοπέλα τον ρωτάει ξεκάθαρα: «Θες να ρίξω το μωρό;». Και ο Ματθαίος ούτε λίγο ούτε πολύ της απαντάει να κάνει ό,τι θέλει: «Δεν θα σου έλεγα ποτέ να ρίξεις μωρό. Θα το αναγνωρίσω, θα το αναλάβω και αυτό κι εσένα, αλλά εμείς χωρίζουμε οριστικά!». Η Στέλλα ωστόσο του ζητά μια πιο ξεκάθαρη εξήγηση: «Με χωρίζεις γιατί έμεινα έγκυος, έτσι;», τον ρωτάει και όταν ο Ματθαίος της λέει ότι δεν το κάνει γι’ αυτό, η Στέλλα επανέρχεται: «Δεν σε πιστεύω… Γι’ αυτό θα το ρίξω το μωρό», αλλά ακούει κάτι που δεν της αρέσει: «Η απόφαση είναι δική σου»…

Ενώ ο Ματθαίος με την Αναστασία συνεχίζουν να κάνουν όνειρα για ένα νέο ξεκίνημα, η Στέλλα πηγαίνει στο γιατρό που της επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της. Η Αλκηστις τραυματίζεται μετά από τροχαίο που της προκαλεί ο Αλκιβιάδης με σκοπό να φέρει τον Σήφη από την Ιταλία.

Θέλοντας ο Αχιλλέας να κάνει το χατίρι της Μελίνας, δέχεται να βοηθήσει τη Βασιλική και να παρακολουθήσουν τον Μηνά. Ο Μηνάς όμως θα ειδοποιηθεί από τη Δάφνη ότι τον παρακολουθούν και θα κάνει τις δικές του κινήσεις αντιπερισπασμού μέχρι τελικά να φτάσει στο ξενοδοχείο στον Αγιο Νικόλαο. Εκεί θα τον περιμένει η Λίνα, η οποία έχει ένα ρόλο που μόνον αθώος δεν είναι και θα βάλει τον Μηνά σε μεγάλες περιπέτειες. Η Λίνα είναι βαλτή από τις τρεις αδελφούλες του Μύρου, που για να εκδικηθούν τον Μηνά, ειδοποιούν τη Βασιλική: «Ο άντρας σου είναι σε ξενοδοχείο με γκόμενα»!

Η Μαρίνα ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο και ο Πάτροκλος τηλεφωνεί στη Δήμητρα: «Πήρα να πω “καλή επιτυχία” στο χειρουργείο της Μαρίνας. Και θέλω να ξέρεις ότι μετά το χειρουργείο που θα γίνει καλά το παιδί, θα γυρίσεις πάλι σε μένα. Δεν θα ’χεις πια καμία δικαιολογία για να μην είμαστε μαζί. Αν δεν γυρίσεις σε μένα, θα τους ξεκάνω όλους τους Ματθαίους και πρώτο τον Αχιλλέα. Να ξέρεις ότι ήδη το έχω έτοιμο αυτό που θα κάνω στον Αχιλλέα. Θα τον διαλύσω τον ηλίθιο», της λέει και η Δήμητρα τρέμει από το φόβο της.
Η οικογένεια των Ματθαίων κάνει τ’ αδύνατα δυνατά για να συνεφέρει τη Δήμητρα, που έξαλλη είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τη Μαρίνα ένα βήμα πριν το χειρουργείο της, καθώς την ακούει να λέει στον Νεκτάριο ότι όταν γίνει καλά θέλει να γνωρίσει την Αλεξάνδρα.

Στο μεταξύ, ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο δρομολογούν το «ατύχημα» της Αλκηστης ώστε να εξαναγκάσουν τον Σήφη να έρθει στα Χανιά: «Πώς σου ακούγεται…. να ’χει η γυναίκα σου μια μετωπική μ’ ένα μεγάλο όχημα;», του προτείνει ο Πάτροκλος και ο Αλκιβιάδης συμφωνεί μόνο αν η Αλκηστις δεν σκοτωθεί και μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η αντίδραση της Δάφνης για τη σχέση Διαμαντή-Ρενάτας προκαλεί τη ζήλια του Μύρου. Οι συνηθισμένες, κατά καιρούς, ανησυχίες της Μελίνας εξαφανίζονται και πάλι όταν ο Αχιλλέας της υπόσχεται ότι θα κάνουν τα πάντα μαζί για να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή. Συγχρόνως, η Γεσθημανή δείχνει ενθουσιασμένη με τη γνωριμία της με τον Παναγή, τον οινολόγο που προσλαμβάνει η Αναστασία. Τέλος, ο γιατρός επιβεβαιώνει στη Στέλλα ότι είναι έγκυος. Το χειρουργείο της Μαρίνας τελειώνει, αλλά η αγωνία όλων κορυφώνεται όταν ο γιατρός τούς ενημερώνει ότι δεν ξυπνάει από τη νάρκωση…

Πηγή: http://greek-series.com/apopira-dolofonias-sto-brousko-o-alkiviadis-schediazi-na-dolofonisi-tin-alkisti/

 

Manos

Latest from Manos