Print this page
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 19:37

Η αστυνομία συλλαμβάνει Αχιλλέα και Μελίνα

Written by
Rate this item
(0 votes)

Φαίνεται ότι στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο οι εξελίξεις θα ανατρέπουν η μία την άλλη. Έτσι λοιπόν δεν έφταναν όλα τα προβλήματα που είχαν οι πρωταγωνιστές τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κι άλλο ένα όπως αυτό της σύλληψης του Αχιλλέα και της Μελίνας για τον πιο αστείο λόγο!

Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Μελίνα με τον Αχιλλέα θα βγουν για μία βόλτα το βράδυ έξω από το σπίτι τους. Φεύγοντας αντιλαμβάνονται ότι δεν πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και αποφασίζουν να διαρρήξουν το σπίτι. Ο Αχιλλέας από ένα παράθυρο του σπιτιού θα επιχειρήσει να μπει και εκεί είναι που τα πράγματα θα μπλεχτούν τόσο που δεν γίνεται να ξεμπλέξουν με τίποτα. Οι γείτονες ειδοποιούν την αστυνομία και ένα περιπολικό καταφθάνει στο σημείο. Το ζευγάρι συλλαμβάνεται και του περνούν χειροπέδες και το οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα αναγκαστούν να περάσουν πάρα πολλές ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου η αστυνομία να ταυτοποιήσει τα στοιχεία τους και να εξακριβώσει τα λεγόμενα τους. Ωστόσο όμως αυτή η περιπέτεια που θα περάσουν έμελλε να είναι και η μοιραία για τη ζωή τους καθώς ο Πάτροκλος εξακολουθεί και σχεδιάζει επικίνδυνα πράγματα για αυτούς!

Πηγή

Manos

Latest from Manos