Print this page
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 12:24

Η Βασιλική πιάνει τον Μηνά μαζί με την ερωμένη του!

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Συγκλονιστικές εξελίξεις μας περιμένουν στα παρακάτω επεισόδια της σειράς μπρούσκο.

Όπως σας είχαμε αναφέρει η νέα πέτρα του σκανδάλου μέσα στη σειρά είναι η ερωμένη που έχει ο Μηνάς και έχει το όνομα Λίνα. Ωστόσο βλέπουμε ότι ο καιρός περνάει και ο Μηνάς συνεχίζει τις ερωτικές του περιπέτειες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Βασιλική να αντιληφθεί ότι κάτι τρέχει με αυτόν τον άνθρωπο.

Έτσι θα ζητήσει τη βοήθεια του Αχιλλέα να την βοηθήσει να παρακολουθήσουν τον Μηνά. Ο Αχιλλέας θέλοντας να κάνει το χατίρι στην Μελίνα θα δεχθεί να βοηθήσει την Βασιλική, ώστε να παρακολουθήσουν τον Μηνά. Ο Μηνάς όμως αμέσως το μαθαίνει από τη Δάφνη τι σκαρώνουν πίσω από την πλάτη του και ότι τον παρακολουθούν και θα κάνει τις δικές του κινήσεις αντιπερισπασμού μέχρι να φτάσει στο ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο που θα συναντήσει την Λίνα. Εκεί τον περιμένει η Λίνα η οποία δεν έχει και τους πιο αθώους σκοπούς για εκείνον.

Η περιπέτεια του Μηνά με τη Λίνα θα τον βάλει σε πολλά και αμέτρητα προβλήματα. Ο Αχιλλέας συνοδεύει την Βασιλική στον Άγιο Νικόλαο στο ξενοδοχείο όπου και εκεί θα πιάσουν στα πράσα τον Μηνά που είναι αγκαλιά με την Λίνα!

Πηγή

Manos

Latest from Manos